Monday, December 31, 2012

Android 4.0 7 Inch capacitieve scherm Ampe A76 8gb Tablet Pc

Android 4.0 7 Inch capacitieve scherm Ampe A76 8gb Tablet Pc

Ampe A76 Elite versie Tablet PC met behulp van het nieuwe gebouw modieuze verschijning, ultra-dunne gestroomlijnd lichaam, mode keuzes, is een van de meest dunne plaat. Pick-up 7,0 inch breed Hoek display verschijnt, is doorlatend sterk, aanraakgevoelige reactie, de precieze positie, lange levensduur, en andere aspecten van het voordeel, in combinatie met een pure touch screen, dan andere flat in werking model concave en mooi diploma op een meer opvallen. Perfect zowel het gebruik van gebruiker gevoel en dragen draagbaarheid, gemakkelijk aan te brengen in de zak of tas, kan meer optionele hand-held gebruik maken van een enkele hand.

Ampe A76 Elite versie Tablet PC () met behulp van Allwinner van nieuw ontwikkelde A13 processor chip, omgaan met een hoge frequentie 1 GHz, prestaties van de machine is beter. In het systeem Ampe A76 Elite versie met behulp van de nieuwste Android 4.0.3-systeem, en de algehele prestaties verbeterd ten opzichte van 15%. De prestaties van het systeem aanzienlijk verbeterd, en maken het soepeler, en voldoen aan de gebruikers van het spel, zoals het Internet meer entertainment ervaring. Op hetzelfde moment, het Android-platform heeft meer dan miljoenen massa software en games kunt downloaden en installeren gebruik sterk, verrijkt de gebruiker de toepassing en ervaring.

Ampe A76 Elite versie Tablet PC realiseerde de volledige 1080 P hd video rechtstreekse uitzending, algemeen RMVB, AVI, WMV, MKV, VOB, MOV, FLV, ASF, DAT, MP4, 3 GP, MPG, SWF, TS, etc allemaal videoformaat , genieten van de audiovisuele feest. Vanwege de uitstekende weergave van Mail 400 onafhankelijke weergave chip, tegelijkertijd, een hoge frequentie en op basis van de 512 M DDR3 cache en zwaartekracht inductie functie sterk het spel / programma vloeiend en gegevensverwerking snelheid, kan gemakkelijk weelderige 3 D games van de perfecte show indringend en levendig.

A13 A10 chip verder de chip bovenaan de energiebesparende ontwerp zal verminderen laagste stroomverbruik van de machine en in een laag stroomverbruik in de werking van de geoptimaliseerde en energiebesparende meer uitstekend warmte wordt gereduceerd met 28 % of meer. Betere koeling technologie, meer lage calorische waarde, de ervaring van de consument directer en sorching zomer, ontspannen en ervaring.

De MID () het leven staat rechtstreeks van invloed op de gebruikerservaring. En in MID streven naar licht en dun vandaag, door het verhogen van de batterij capaciteit om een ??lange levensduur te bereiken is niet praktisch. Ampe eerste gebruik "intelligente dynamische achterverlichtingsregeling technologie" in A76 elite versie, de innovatie van de energiebesparende technologie kan de helderheid van het scherm aan te passen intelligente, laat het met de toepassing en de inhoud veranderen en verandering, om een ??echt intelligente provincie elektriciteit verder te versterken, om voorkomen dat sommige van de onnodig stroomverbruik. In vergelijking met andere A8 kern MID energieverbruik met 45%. Daarnaast nog de PMU DVFS van dubbele energiebesparende technologie die gebruikt wordt, om te kunnen om het systeem te optimaliseren machine bieden het stroomverbruik van de strategie, maximum het verminderen van het geluidsniveau en stroomverbruik, aanzienlijk verlengen de duurzaamheid en de levensduur van de batterij, het realiseren van de MID 20 dagen stand-by en super leven.

No comments:

Post a Comment