Saturday, December 29, 2012

Beste Android Tablet Computers - Hoe een Quality WiFi of 3G Tablet PC Kies

De aankoop van een Android-tablet-pc (s) kan een gedoe als gevolg van de grote verscheidenheid beschikbaar zijn. Echter, rekening houdend met een aantal factoren zoals grootte, gewicht, connectiviteit, camera en levensduur van de batterij zal u helpen om de beste Android-tablet computer (s) voor uw specifieke behoeften te kiezen.

Maat Large-scherm leisteen pc's dat wil zeggen mensen met een schermgrootte van 9 centimeter of 10 inch zijn beter geschikt voor het lezen van tijdschriften, omdat het grote scherm maakt de tekst beter zichtbaar dan op kleinere tabletten. Het grote scherm van 9 inch en 10 leisteen pc's elimineert de noodzaak om voortdurend te scrollen om te navigeren.

Groot scherm leisteen pc's zijn ook beter geschikt voor het spelen van games, films kijken, surfen op internet en het typen dan 7 inch tablets.

Gewicht Een lichte leisteen pc is meer wenselijk dan een dikke een. Bij de aanschaf van Android-tablet-pc's te zwaar voor een 7 inch touch tablet is 14 gram tot 16 gram, terwijl voor een 10 inch touch tablet, is de aanbevolen gewicht is 20 gram tot 23 gram.

Gezien het feit dat accessoires zoals een etui en een voedingsadapter gewicht toe te voegen aan uw bagage, en het feit dat je ook zou kunnen hebben om te gooien in een fysiek toetsenbord. De behoefte aan een lichtgewicht leisteen computer niet kan worden over het hoofd gezien.

Connectiviteit De meeste touch tablet-computers zijn voorzien van ingebouwde Wi-Fi die vereist dat u te dicht bij een hotspot of een draadloze router om verbinding te maken te kopen. Als u alomtegenwoordige high-speed data-verbinding wilt, zou je een 3G-tablet-pc te kopen.

Er zijn ook leisteen pc's die 4G LTE, dat is meer geavanceerd dan 3G hebben. Een 4G LTE-of 3G-tablet-pc krijgt u alomtegenwoordige high-speed data-aansluiting en downlink snelheden tot 21 Mbps.

Het is een goed idee om te investeren in een touch tablet-computer die ondersteuning voor korte afstand draadloze interconnectie zoals Bluetooth heeft omdat dit zal helpen u draadloos bestanden overzetten van en naar je PC leisteen.

Camera Gezien het feit dat een touch tablet-pc is niet de beste apparaat om video-en korte broek te nemen. Als je moet een aan te schaffen met een camera, een 3-megapixel camera of beter wordt aanbevolen, omdat het stelt u in staat om bevredigende video en digitale foto's te nemen.

Levensduur batterij Sommige van de beste Android-tablet-computers zijn in staat om u meer dan acht uur batterijduur op een enkele batterijlading. Het is daarom een ??goed idee om dit in te stellen als uw referentie bij het winkelen voor een Wi-Fi-of 3G-tablet-pc.

No comments:

Post a Comment