Friday, December 28, 2012

Android Tablets - Wat zijn ze en welke producten zijn de beste Out There

Na de introductie van de iPad, hebben mensen verliefd geworden op de tablet-pc's. Een tablet PC geen laptop in de zin dat het geen kamerscherm hebben hoewel het zo krachtig als een laptop qua vergelijkbare prestaties. Het is gewoon een tablet met een volledig functionele touchscreen dat u zal toestaan ??om te bladeren, video's te bekijken, naar audio luisteren, spelletjes te spelen en zelfs te gebruiken voor het maken van notities en het lezen van elektronische boeken. Het belangrijkste ding over tablet-computers is dat ze zeer, zeer draagbaar. In tegenstelling tot een laptop die een rugzak of een laptop tas mee te nemen vereist, zal de tablet-computer passen in de meeste jaszakken of damestas.

Echter, het nadeel van de iPad en andere populaire tablet-computers, zoals de Samsung Galaxy is dat ze kunnen krijgen vrij duur. De meeste mensen kunnen zich niet veroorloven om ongeveer $ 400 te besteden aan de nieuwste iPad en gewoon te vellen over de gedachte van het bezit van een tablet-pc. Echter, mensen met kleinere budgetten nu nog steeds eigenaar van een tablet-computer door het kopen van een goedkopere Android-tablet.

Android-tablets zijn veel goedkoper dan de iPad of de Galaxy. Om te begrijpen waarom ze goedkoper zijn, moet u een beetje meer over het Android-besturingssysteem te leren kennen. Alle Android-tablets gebruik maken van de Android-besturingssysteem om de tablet uit te voeren. Dit is een open source besturingssysteem dat vrij te gebruiken door iedereen. Met andere woorden, kan elke fabrikant een tablet-pc en installeer de krachtige Android besturingssysteem als software om de tablet uit te voeren. De nieuwste versie van het Android-besturingssysteem is de Android 2.2-versie die anders is bekend als Froyo.

De gratis Android-besturingssysteem heeft toegestaan ??veel fabrikanten om uit te komen met Android tabletten die zijn veel goedkoper dan de vergelijkbare iPad. Apple rekent een hogere prijs voor hun iPad simpelweg omdat ze waren de eersten om uit te komen met het concept van de tablet-pc. Trouwe fans van Apple zal nog steeds de dop van $ 400 op de iPad, hoewel de meeste van hen niet beseffen dat ze kunnen dezelfde te krijgen, zo niet beter waarde door het kopen van Android-tablets dat de retail voor een veel lagere prijs.

Er zijn een aantal Android-tablets op de markt vandaag de dag die je kunt kopen, zelfs voor de helft van de prijs van de iPad of de Samsung Galaxy Tab. Het beste deel over Android-tablets is dat de meeste van deze landen ook gebruik maken van dezelfde hardware die wordt gebruikt door gerenommeerde merken zoals Samsung. Bijvoorbeeld, de Samsung Galaxy tab maakt gebruik van de Cortex A-8 of A-9-chip architectuur. De Cortex A-8 en A-9 zijn open source-technologie, wat betekent dat het niet alleen Samsung die het recht heeft om hun chips te installeren op hun tablet-pc's. Veel fabrikanten van tablet PC's hebben gebruik gemaakt van de Cortex A-9-technologie door het te installeren in hun Android-tablets.

Producten zoals de iPad en Galaxy tabletten zijn zo duur omdat de verkoopprijs is inclusief een zware marketing kosten die moet worden teruggevorderd. Dus, als je gaat om een ??tablet-pc te kopen, zult u er goed aan om te overwegen de aankoop van een Android-tablet dat bespaart u een hoop geld terwijl het geven van u dezelfde krachtige prestaties als de toonaangevende merken.

No comments:

Post a Comment