Thursday, December 20, 2012

Acer Iconia Tab A500 Is High Performance, Android Honeycomb tablet

gb ram

Hardware en Looks De Acer Iconia Tab A500 heeft een 10,1 inch touchscreen dat 1280x800-pixel resolutie biedt.

Op de voorkant ziet u ook een 2 megapixel camera voor videobellen. Echter, op de voorkant je gewoon vinden elke fysieke knoppen.

De normale huis en terug knoppen van een Android-toestel worden vervangen door virtuele knoppen op het scherm. U kunt zien dat de knoppen in de linker bovenhoek van het scherm.

Het voordeel van deze plaatsing is dat als je shuffle tussen staand en liggend, de knoppen altijd op de linker kant van het scherm.

Er is nog een knop in de linker hoek, die toegang geeft tot alle onlangs gebruikte apps.

Op de achterkant van de tablet ziet u een 5 megapixel camera. De bouwkwaliteit van A500 geeft een goedkoop gevoel, omdat ze voornamelijk hebben plastic gebruikt.

Er is een oriëntatie sleutelcode en volumeregeling toets op de bovenrand van de tablet. Het apparaat beschikt ook over een Micro SD-kaartsleuf, een SIM-kaart slot, micro-USB-poort en micro-HDMI-poort.

Op de top van A500 is een hoofdtelefoonaansluiting. De tablet is 13,3 mm dik en weegt 765g. Dat betekent dat de 164g zwaarder dan de iPad 2. De A500 draait op de Tegra 2-processor en heeft 1 GB RAM.

Display en Camera De 10,1-inch, 1280 x 800 TFT LCD-scherm van A500 is een visueel genot. Een ander pluspunt van het scherm is de kijkhoek.

U kunt de positie van de tablet op elke hoek en nog steeds de leesbaarheid blijft zeer goed. Hoewel de leesbaarheid aanzienlijk vermindert onder de zon, dan voert hij vrij goed binnenklimaat.

De 5 mega-pixel achter camera maakt mooie foto's onder een heldere hemel en camera aan de voorkant is gewoon ok. Maar het grootste probleem is dat camera's de focus te verliezen als je probeert om iets vast te leggen weg van en produceert wazige beelden. Ondanks de 720p HD-video vastleggen mogelijkheden, de vastgelegde video kwaliteit is niet goed.

Software en Performance Acers Iconia Tab A500 draait op Android 3.0, een speciaal op maat gemaakt OS voor de tabletten en het is zeker werkt als een briesje.

A500 beschikt over een groot browser met Flash-ondersteuning. U kunt meerdere tabbladen en multi-tasken. De Honingraat toetsenbord op het scherm is een genot. Het ondersteunt multi-touch, zodat je kunt aanraken type.

U kunt ook houd de Shift-toets of cijfertoets om snel toegang tot bepaalde karakters te krijgen. De Gmail-client, muziekspeler, agenda, foto browser, chat en kaarten applicatie werkt briljant.

De apps in de Android Market voor de Honeycomb-apparaten zijn niet zo veel en Google moeten kijken naar deze zaak als de gemeenschappelijke Android apps kan niet gebruik maken van de ruimte op het scherm van de tabletten. De tablet draait op paar 3260mAh batterijen en biedt bijna 7 uur batterijduur.

Final Verdict De algemene prestaties van Iconia Tab A500 is goed. Maar er zijn een aantal negatieve punten ook. Het is een zeer zware tablet, levensduur van de batterij is beetje slecht, en in vergelijking met sommige tabletten zijn de prijs wat aan de hoge.

Terwijl ASUS Eee Pad Transformer is geprijsd op $ 400 met bijna dezelfde faciliteiten, is A500 geprijsd op $ 450.

No comments:

Post a Comment