Friday, December 28, 2012

Android Horloges Maak elke dag te dragen Buitengewone

We moeten allemaal kleine dingen in ons leven om onze dag te maken tot dag leven een beetje meer spannend. Voor sommigen van ons is het een lekkere lunch met een paar vrienden. Andere keren is het een willekeurige gebeurtenis die een beetje kruiden brengt in ons leven.

Wat het ook is, dat maakt ons gelukkig, is het belangrijk om dingen in ons leven die een gewone dag om te zetten in iets buitengewoons. Terwijl vele malen deze dingen zijn buiten onze controle, de andere keer is het aan ons om onze dagen meer interessant en spannend.

De ontwerpers van Android Horloges weten dat het vaak de kleine dingen die een dag buitengewoon. Soms is het een nieuw pak dat geeft je het vertrouwen om een ??risico te nemen. Andere keren kan het een kapsel dat je inspireert om een ??gedurfde stap te zijn.

De mensen van Android ontwerp elk horloge met dit in het achterhoofd. Ze willen de horloges die ze produceren om meer dan alleen maar een manier om de tijd te vertellen. Android maakt horloges die u inspireren om een ??beter mens te worden. Ze produceren horloges die maken dagelijks gebruik buitengewoon.

Android Heren Virtuoso Numbered Limited Edition Skeleton Mechanical Tourbillion Leather Strap Watch

De fijne mechaniek van een groot aantal Android-horloges zijn zo buitengewoon, het is bijna een schande te verdoezelen die lastige innerlijke werking. Dat is de reden waarom deze prachtige horloge heeft een skelet gevormde wijzerplaat. Hierdoor kunt u alles zien tikken zorgvuldig weg.

De Virtuoos wordt aangedreven door een HZ3351 Mechanical Tourbillion met 19 juwelen. Wat is nu precies mechanische beweging, vraagt ??u? Mechanische beweging is de klassieke benadering van wikkelen van een horloge. Het is een economische en milieuvriendelijke manier waarop u uw horloge tikken dag in dag buiten te houden. Je hoeft nooit meer een batterij te kopen of weg te gooien een oude.

Binnen dit horloge is een veer die langzaam uncoils de hele dag, waardoor het horloge tikken zorgvuldig weg. Het enige wat je hoeft te doen om het te gaan is om het horloge wind zo nu en dan. Dit is de klassieke manier om een ??horloge tikken in de tijd, en de ontwerpers van Android zijn er trots op om het terug te laten zien met de tentoonstelling.

Android Mannen Tattooed Banker Classic Automatic Leather Strap Watch

Het idee achter veel van Android polshorloges is om de oude te combineren met de nieuwe. De Android ontwerpers weten dat veel mensen een klasse horloge nodig hebben voor hun werkomgeving. Maar ze weten ook dat veel van hun klanten niet iets dat volkomen normaal en saai willen. Dus hoe maak je een horloge dat is zowel professioneel genoeg voor de werkplek, en toch hip genoeg om hun moderne cliënteel alstublieft? Ze doen het met de Tattooed Banker lijn.

Dit horloge van Android is een perfecte mix van de heup en de klassieke. Het loopt off van Automatisch Android 2806-SG met 21 juwelen bewegingen, en beschikt over een mooie lederen band. Dit horloge is een goed voorbeeld van hoe je kunt kijken die geschikt is voor de werkplek, terwijl het reserveren van uw eigen unieke look en stijl.

Android Women's Exotic-2 Keramische Case Kwarts Rubber Strap Watch

Natuurlijk is de opwinding en energie van Android horloges zijn niet beperkt tot mannen alleen. Hun lijn van horloges voor vrouwen is net zo buitengewoon.

De Exotic-2 van Android is een prachtig uurwerk dat is gewoon perfect voor een vakantie uitstapje. De witte keramische behuizing brengt echt uit de eenvoud van het ontwerp. Over de zaak van dit horloge kunt u een unidirectionele draaibare ring met een tachymeter schaal heeft.

Een tachymeter schaal is een apparaat dat u kunt gebruiken om de gemiddelde snelheid te berekenen over een afgelegde afstand. Het horloge heeft Arabische cijfers op elk uur positie, en wordt aangedreven door de Zwitserse onderdelen Quartz Ronda 515 beweging.

Dit horloge wordt geleverd met een verscheidenheid aan riem kleur keuzes, met inbegrip van blauw, grijs, roze, of oranje. Duik in een wereld van opwinding met de Exotic-2.

Android Heren RPM Quartz Leather Strap Watch

Hoewel veel van Android horloges luistert terug naar het verleden, andere kijken moedig uit in de toekomst. De RPM is een perfect voorbeeld van een spannende stijl die is het instellen van nieuwe trends.

Deze wordt geleverd met wijzerplaat kleuren van oranje, zwart of blauw. In elk geval de munt randen ring verkrijgbaar in zwart. Het wordt aangedreven door Japanse Miyota 2315 Quartz uurwerk. Deze bevoegdheden van de zilver-tone minuut en uur handen, evenals de gele seconden hand.

Neem geen genoegen met het leiden van een leven dat is saai en gewoon. Elke dag is een kans voor u om eruit te komen en nieuwe wegen verkennen langs oude grenzen, en leef het leven dat je altijd van hebt gedroomd. Een nieuw horloge zal niet geven u alles wat uw hartje begeert, maar een horloge van Android zou kunnen inspireren om te bereiken hoger dan je voor mogelijk had gehouden.

No comments:

Post a Comment