Saturday, December 29, 2012

Hoe beginnen met het maken Android en iPhone apps

Technologie heeft echt invloed gehad op de manier waarop we leven en uit te voeren onze dagelijkse klusjes. De meerderheid van de mensen die al een eigen handheld apparaten zoals telefoons en tablets die ze gebruiken voor persoonlijke doeleinden en ook voor het bedrijfsleven. Daarom, als je een ontwikkelaar bent, de meest winstgevende niche kun je wagen in is iPhone en Android app creatie. Omdat er verschillende gebruikers zijn, kunt u de iPhone apps van goede ideeën en maken een fortuin.

Voordat u begint met het maken van een toepassing, is het belangrijk dat je goede ideeën hebt. Deze niet automatisch komen voor iedereen. Er zijn een aantal mensen die zijn erg goed in het identificeren van levensvatbare en verhandelbare ideeën die kunnen worden gebruikt om een ??zeer goede applicaties te maken. Als u een van hen, dan bent u goed om te gaan. Denk aan een geweldig concept.

Zo niet, dan kunt u denken aan de dingen die je doet elke dag beginnen zonder gebruik van uw telefoon. Hoewel ze lijkt misschien niet praktisch, is het mogelijk dat een bepaald aspect van de gereedschappen die u gebruikt om de taken uit te voeren kan worden geïntegreerd in een telefoon. Dus, denk aan zo veel ideeën als je kunt.

Zodra je een idee hebt, te bewaren. Er zijn veel mensen die er die zou geen twee keer na te denken voordat het stelen van uw idee. De beste manier om dat te doen is door het informeren van de Apple-team over de toepassing die u gaat ontwikkelen. Geef wat weinig details over de functionaliteit. Echter, niet te ver gaan met dat. Geef ze een beetje informatie die niet geven ze het hele plaatje, maar het is net genoeg om je idee te beschermen.

Als u werkt met andere ontwikkelaars, dan is het risico nog groter. Elk van hen zou stelen van het idee en ga solo, of verkopen aan andere mensen. Daarom is het raadzaam om maatregelen om te voorkomen. Voordat u begint met het maken van de app, hebben de ontwikkelaars teken documenten die hen binden van de bespreking van de baan met externe partijen of het stelen van de ideeën. Dit zal u helpen in rechtszaken voor het geval ze dat doen.

U kunt dan verder ontwikkelen van de applicatie. In de meeste gevallen zijn er verschillende software pakketten die u nodig hebt om te verwerven. Dus, ze aanschaffen. Ze kosten ongeveer $ 99 voor een jaarabonnement. Deze tools, programma's en gidsen zijn erg belangrijk. Dit is omdat zij stellen u in staat om iPhone-apps te creëren, testen en debuggen gemakkelijk hen. Je bent in staat om te controleren of de applicatie werkt prima voorafgaand aan de verzending het in de markt.

No comments:

Post a Comment