Saturday, December 29, 2012

Hoe de accu te kalibreren op een Android-apparaat

Batterij calibratie is een onderwerp dat veel mensen verwart. Veel mensen zijn onzeker over de stappen die nodig zijn om een ??batterij te kalibreren. In werkelijkheid, de batterij kalibreren is een zeer eenvoudig proces, en iedereen moet in staat zijn om de eenvoudige stappen te volgen. Het is een belangrijk proces, in het bijzonder waar goedkope Android-tablets betreft, en het mag niet worden uitgesteld.

Stap 1 - Gebruik Uw apparaat als Normaal

Als je een nieuwe telefoon koopt, zult u waarschijnlijk worden geschokt over hoe slecht de levensduur van de batterij is. Als u ontdekken, raak niet in paniek, als het wordt een stuk beter. Gebruik uw nieuwe telefoon voor 7 tot 10 dagen. Je hoeft niet al te veel zorgen te maken over hoe je het gebruikt of hoe u in rekening. Het belangrijkste is dat je de batterij op en neer, van vol vermogen tot laag vermogen, een paar keer door de 7 tot 10 dagen periode.

Stap 2 - Gebruik het apparaat tot de accu leeg is na de 10 dagen voorbij zijn, de batterij loopt in de telefoon helemaal naar beneden letterlijk, tot het punt van mislukking. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om dit proces mee te helpen. Als je hebt een zaklamp app bijvoorbeeld, zou u dat op. Dat zal branden nogal wat batterij. Je zou willen inschakelen GPS, Bluetooth enz. Neem alle middelen die nodig zijn om de accu onttrekt.

Stap 3 - Verwijder de batterij voor 10 seconden en vervangen Als uw telefoon wordt automatisch uitgeschakeld, neem de batterij en wacht 10 seconden voordat u deze vervangt.

Stap 4 - Charge Overnachting, terwijl Off, voor 6 tot 8 uur Wanneer u de batterij te vervangen, laad uw telefoon tot 's nachts voor een goede 6 tot 8 uur.

Stap 5 - Gain Root Access Met behulp van visionair U root-toegang nodig om de volgende fase te voltooien. Een gemakkelijke manier om root-toegang op een heleboel telefoons te krijgen op het moment is het gebruik van visionair. Wanneer u de app start het geeft je de mogelijkheid om te wroeten uw telefoon meteen en een optie om het uit te voeren bij het opstarten. Wat deze app doet is geeft je een tijdelijke root. Het is een goede zaak dat het tijdelijk is. Veel mensen paniek dat ze misschien hun telefoon beschadigen als ze van toepassing zijn een permanente wortel, die je kunt doen als je niet voorzichtig bent en niet weet wat je doet.

Stap 6 - Wissen / data / system / batterystats.bin Nadat je hebt root-toegang is er een paar verschillende opties die u kunt nemen. De manier waarop ik graag om te gaan is met root explorer. Gebruik Root Explorer om te bladeren naar / data / system / en de batterystats.bin bestand te verwijderen. Android zal een nieuwe versie van dit bestand vervolgens te schrijven naar de map. Nadat dit is gedaan, laat de telefoon de accu leeg als normaal.

Een andere manier om dit te doen is door het downloaden van een app genaamd Android Terminal Emulator. Deze app is gratis en is beschikbaar in de Google Play Store. Open de app en schakelen het toetsenbord op. De get root, typ su en druk op enter. Een super verzoek van de gebruiker wordt weergegeven. Toegang toestaan. We hebben nu toegang tot de benodigde bestand dat we nodig hebben. Typ nu "rm / data / system / batterystats.bin 'zonder de aanhalingstekens en druk op enter. Dit verwijdert de batterystats.bin bestand voor je. Zo simpel is het.

Stap 7 - Volledige cyclus voor 2 dagen. Tot 1% Each Day Verwijder dan uw lader en probeer om het gebruik van de accu tot aan het punt waar het gaat om zichzelf uit te schakelen. Dan gewoon blijven gebruiken de telefoon als normaal en hopelijk u zult zien dat uw levensduur van de batterij is verbeterd.

No comments:

Post a Comment