Monday, December 31, 2012

Android 2.2 System Media Player Geef Meer functies To You

Android 2.2 System Media Player Geef Meer functies To You

Je mag wel eens gehoord HDD media player vele malen, maar dit keer, Martwoot.com laat dit nieuwe model, Android 2.2 HDD media player, die Android-systeem vast te stellen, zal het een warme golf te brengen aan alle klanten, zoals Android-systeem is zo populair in de markt nu

Android-systeem is zo populair in de markt nu, speciaal voor smartphones. U kunt genieten van bijna duizenden Android apps op Android online winkel of een andere website. Maar we zijn er zeker van dat je nooit ziet u een mediaspeler doos met Android-systeem, verder, het is nu Android 2.2 systeem. Dit is een nieuwe test voor dit systeem op een mediaspeler box. Nadat u verbinding hebt deze speler op uw TV, zal je het nog op een groot scherm. Dit is meer cool dan een telefoon.

Android 2.2 mediaspeler doos, met hoge definitie 1080P, kunt u tv kijken tot leven komen met de kracht van Android. Kammen TV, internet, en Android apps, zal deze mediaspeler brengt u deze allen, nooit missen een van hen.

U heeft misschien een Android-smartphone of Android-tablet-pc, maar we zijn zeker dat je zal nooit denken dat uw TV ook Android-systeem heeft, en nu, dit is verkrijgbaar met Android 2.2 systeem. Chatten via de Twitter-app? Tuurlijk! Het delen van foto's via Picasa? Natuurlijk! Het weer bekijken door middel van Weer Bug? Geen probleem! Ervaar het Android-besturingssysteem in een nieuwere, grotere manier!

Met een Ethernet-kabel, kunt u deze Android 2.2 mediaspeler box aan op een thuis-of bedrijfsnetwerk. Dus, met het, je typt gewoon in wat je maar wilt om naar te kijken, en het zal het voor u vinden. Bekijk uw favoriete video's, foto's, toegang streamen van muziek of video's, spel YouTube, en doen andere dingen die je kunt doen online, net als uw PC. Dus, kunt u vragen of er websites die past met TV, ja, nu 's werelds beste websites zijn geperfectioneerd voor televisies.

'S Avonds, na een hele dag werken, zal u zitten met uw familie om uw geliefde TV-programma te genieten. Dit is wat doen de meeste familie. En nu, met deze Android 2.2 mediaspeler inschakelt, kunt u deze aansluiten op uw 50 inch flat screen.

Onmiddellijk, kunt u genieten van de streaming muziek en video's! Wat een wonderbare zaak is dit! Verder kan het internet uitgegroeid tot een familie activiteit. Al deze dingen worden gedaan koop deze leuke android mediaspeler.

By the way, het lichaam van deze media player box is klein. Het is eenvoudig te maken en. Dus het bespaart veel ruimte voor u, vooral als je kamer niet te groot is. Met afstandsbediening, zul je nooit opstaan ??om uw TV te bedienen. Gewoon de knop op de controller, links, rechts, omlaag omhoog, en bevestigen, ect. Dan is de TV zal werken als uw verzoeken. En geniet van uw programma's.

Tot nu toe, wilt u misschien deze mediaspeler doos snel te krijgen, maar zorgen te maken over de prijs, geen probleem, zal Martwoot.com bieden u dit prachtige product met wholesale-prijs nu. meer informatie, kunt u meer informatie op onze website.

No comments:

Post a Comment