Wednesday, December 26, 2012

Android Application Development Process

qualcomm inc

Elke slimme apparaat is er een nieuwe applicatie wordt geïntroduceerd in de markt. Voor bijna alle apparaten is er een nieuwe toepassing wordt nu en dan ingevoerd.

De geavanceerde smartphone markt wordt nu bezet door zeven toonaangevende besturingssystemen. De meest gebruikte besturingssystemen voor smartphones zijn de volgende:

Windows Mobile van Microsoft Linux-besturingssysteem (LiMo, Access Linux, andere) Palm OS is ontwikkeld door PalmSource Symbian OS van Symbian Ltd iPhone OS van Apple Inc BlackBerry OS van Research In Motion (RIM) Palm webOS van Palm Binary Runtime Environment for Wireless (BREW) van Qualcomm Inc Android van Google (Uitgebracht op 22 oktober, 2008)

Android applicatie-ontwikkeling biedt de mogelijkheid van de uitvoering van Java-beheerde code-platform. Het is een zelfstandig ontwikkelde Java-machine bekend als Dalvik. Native code opent de mogelijkheid van interfacing via JNI.

Hoewel het op dit moment niet ondersteund Google Android team ijverig bezig om de Android Inheemse Development Kit voor door de overheid integratie van C / C native code met Java met behulp van JNI naar een perfecte oplossing te ontwikkelen.

Android biedt ook achtergrondinformatie diensten en heeft ook een zeer goed gepland steunregeling voor GUI navigatie. Android is flexibeler dan iPhone-platform als het gaat om het ontwikkelen en implementeren van toepassingen zonder dat willekeurig beperkt door het platform leverancier. Deze nieuwste mobiele besturingssysteem krijgt brede steun van goede spelers in de mobiele markt, samen met ondersteuning van Google.

Tijdens het maken van Android applicaties een geweldig alternatief tool kan Android App Inventor zijn. Deze app uitvinder is een doe-het-zelf gereedschap voor het bouwen van applicaties met absoluut geen nodig programmeren. Met deze kunt u slepen en neerzetten om functies toe te voegen aan uw toepassing. Deze functie is niet beschikbaar in de traditionele codering methoden. De app uitvinder kan ook worden gebruikt om functies toe te voegen en te kopiëren en plakken rauwe code die besparing tijd die nodig is voor het typen van de volledige code handmatig.

App Inventor maakt android applicatie-ontwikkelaars voor android apps ontwikkeling met het gebruik van een grafische interface van knoppen en menu's, nodig geen kennis van programmeertalen of opdrachtregels. Het gebruikt ook de Open Blokken Java-bibliotheek visueel vertegenwoordigd blokken code te ontwikkelen, zodat gebruikers kunnen kiezen en invoegen kenmerken van een menu.

App Inventor is begonnen als een project tussen Google en MIT om een ??modulair, handige geïntegreerde ontwikkelomgeving om Android-applicaties te maken te genereren. Het duo had toen verklaard de eerste open source versie van App Inventor.

Google had verklaard af te sluiten zijn App Inventor service als onderdeel van de huidige dienst ruimen; toch de MIT-team heeft hersteld zijn plannen om de toepassing en de service op te bouwen. Het MIT-team heeft voldoende ruimte voor anderen om het voordeel van Google's en MIT's funderingswerk te krijgen, door open source de code en anderen laten om gebruik te maken van de App Inventor naam en het logo.

No comments:

Post a Comment