Saturday, December 29, 2012

Hoe te vermijden Achterblijvende op je android

Mobiele telefoons zijn ongelooflijk ver gekomen de afgelopen jaren. Niet zo lang geleden, mobiele telefoons alleen had de mogelijkheid om te bellen of stuur een basistekst bericht. Tegenwoordig kun je bijna alles met uw mobiele telefoon. U kunt het weer, het beheren van uw agenda, spelletjes spelen, je e-mail, surfen op het internet, video's bekijken, en nog veel meer. De lijst met toepassingen die u kunt downloaden naar je telefoon is bijna eindeloos, en de lijst groeit langer en langer elke dag. Ondanks al deze ontwikkelingen in de technologie, er is een ding dat niet is vastgesteld, en dat is android achterblijvende. Dit komt vooral veel wanneer u probeert om een ??spel te spelen of een video van uw telefoon te kijken. Het goede nieuws is dat er een aantal fundamentele stappen die u kunt nemen om dit probleem te verhelpen.

Een van de eerste dingen die je moet doen is kijken naar antivirus-software en download het naar uw telefoon. Het klinkt misschien als een rare oplossing, maar het feit is dat deze dagen, virussen kunnen uw mobiele telefoon significante invloed en invloed hebben op de prestaties, wat leidt tot android achter. Er zijn veel verschillende antivirusprogramma's gecontroleerd apps die er zijn gratis en effectief zijn. Sommige kosten geld, maar kan bieden meer mogelijkheden, dus dat is een andere optie om te overwegen. Veel van deze apps doen veel meer dan alleen de telefoon af en toe scannen op virussen. Als u een nieuwe app te downloaden, zullen veel van deze antivirus apps automatisch controleren elke individuele een voor virussen. Sommigen van hen hebben een autodiefstal functie, die is leuk geruststelling voor het geval uw telefoon ooit gestolen.

Een ander ding dat kan leiden tot android's met uw telefoon is de levensduur van de batterij. Zodra uw batterij bijna leeg is, begint de telefoon achterblijvende meer en meer problemen veroorzaakt. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om de levensduur van de batterij op de telefoon te helpen. Een van de dingen die je kunt doen is het downloaden van een app die zal helpen om uw levensduur van de batterij langer meegaat. Batterijbesparing apps doen dit door het minimaliseren van het aantal dingen in de achtergrond draait, en u de telefoon in de slaapstand wanneer het scherm is uitgeschakeld. Een ander ding is om je helderheid van het scherm lager zet en uw instellingen om automatisch de helderheid. Dit zal helpen omdat een van de belangrijkste dingen die eet-up van uw accu is het scherm.

Terwijl android achterblijvende misschien niet geheel onvermijdelijk is, kan na een aantal van deze fundamentele stappen helpen u voorkomen dat het zo veel als mogelijk te maken. Overweeg het downloaden van antivirus software op de telefoon te houden van wordt aangevallen door schadelijke virussen. Zoeken naar manieren om de batterij te sparen, zoals het aanpassen van je scherm de helderheid en het downloaden van energiebesparende apps. Het doen van deze dingen zullen helpen om uw telefoon draait zo soepel mogelijk.

No comments:

Post a Comment