Monday, December 31, 2012

Android 4.1 Jelly Bean Os

Android 4.1 Jelly Bean Os

De nieuwste Android 4.1 Jelly Bean besturingssysteem heeft formeel op de eerste producten op de heetste release van de mobiele software, de Samsung Galaxy Nexus HSPA hebben, of Evolved High-Speed ??Packet Access ..

Het naderen van slechts een paar weken direct na de enorme plons in eind juni op Google's I / O Developer's Conference, werd de release van de nieuwste mobiele telefoons met de nieuwste Android-lancering en de uitgebreide extra functies geïntroduceerd in een Google-kort artikel met de ontwikkeling.

Gebruikers van oudere Galaxy Nexus HSPA eenheden die het beheer van oude edities van Android zal binnenkort krijgen e-mails op hun modellen te vertellen dat de nieuwe code is er uit voor sla en het opzetten, op basis van de post.

Eigenaren van een aantal andere Android-ontwerpen van mobiele telefoons kan zelfs het duurde niet lang verwerven media van verkrijgbaar verbeteringen als ze blijven worden aangeboden, in overeenstemming met Google. "Up up komende voor Jelly Bean: alle Galaxy Nexus, Nexus S, Motorola Xoom en, natuurlijk, Nexus 7, dat later zal met Jelly Bean schip op deze maand," de weblog bericht gemeld.

Android 4.1 Jelly Bean wordt geleverd met een verandering die is zeker hulde betalen aan Apple's Siri voice-activated zoeken, die het mogelijk maakt dat mensen spraakopdrachten dicuss om het apparaat in plaats van tikwerk aan het toetsenbord. Verder een nieuwe bezoeker aan Android 4.1 is Google nu, wat zullen gebruikers te voorzien van alle informatie die ze nodig hebben op de vlieg, in overeenstemming met Google. "Google waarschuwt Nu de dag van vandaag weer voordat je begint je stemming, hoe veel verkeer verwacht mag worden voordat u vertrekt naar het werk of misschien uw favoriete team de score als ze aan het spelen bent Er is geen graven geëist:. Kaarten komen op dit moment heb je ze het meest, "afhankelijk van Google.

De vooruitgang naar Jelly Bean ook veel beter effectiviteit, opgenomen zoekfuncties, een nog beter beheersbaar techniek om software pictogrammen schikken op het beginscherm, voice typen is dat mogelijk offline samen met een verhoogde mededelingen interface die mensen in staat stelt te reageren op agendaherinneringen, e-mails en Ook teksten zonder dat elk van deze apps te openen, volgens de vóór eWEEK rapporten.

De moderne Galaxy Nexus HSPA mobiele telefoons op dit moment te koop voor $ 349 in de Google Play winkel, met het verschepen dagen van 1 tot 2 weken, goede blog.

Op het besturingssysteem voor mobiele telefoons markten, Google is in een woeste strijd met Apple en de bijzondere iOS-programma, welke bevoegdheden zowel de iPhone plus de iPad. Terwijl Google is vooruitgang naar Android bouwen, Apple speedramp voor de release van iOS 6, die niet alleen beschikt over een veelheid van extra functies, zal echter bieden u een eigen kaarten applicatie, die schakelt Google Maps.

De 2 organisaties hebben genoeg om te strijden voor de naderende maanden. Een mag bekijken en beoordelen ontdekt dat iOS en Android OS met elkaar handvat ongeveer 82 procent van de smartphone-sector in het eerste kwartaal van 2012. Hoewel Google heeft behandeld zijn reclame en marketing delen met veel verschillende producten, is Apple constant houden met slechts een eigen technologie.

No comments:

Post a Comment