Sunday, December 23, 2012

Android 2.2 A738 Dual Sim Dual Bluetooth Smart telefoon met GPS Wifi Java

tv kanalen

Hoewel aan het einde van de Chinese maanjaar einde en zeer dichtbij van de lente festival , zijn er weinig nieuwe telefoon omdat bijna alle fabriek gesloten voor vakantie of teruggebeld telefoons voor inventarisatie ; umibuy.com nog steeds de consument onverwachte verrassing .

Als professionele China mobiele wholesale () , dit keer , umibuy.com publiceerde een gloednieuwe krachtige Android 2.2 -smartphone met een overvloed aan mode- functies en toepassingen .

Android 2.2 OS De nieuwe telefoon is een GPS TV quad-band smartphone met Android 2.2 besturingssysteem , de CPU-chip is Media Tek MTK6516 416MHz , NAND flash is 2Gbit DDR 2Gbit , data-overdracht door EDGE , Bluetooth 2.0 , WiFi en IR , het ondersteunt TF-kaart tot 32GB . Met een dergelijke hogere configuratie , kan het overtreffen zoveel als grote Android-smartphones .

Dual Sim Dual standby Voor zover de consument weet , de vorige Android-smartphone () enkel uitgerust met enkele sim enkele stand-by functie. Het lijkt China smartphones stap in dual sim dual standby-tijd. Deze goedkope smartphone ondersteunt ook dual sim dual standby -functie. 3D muziek , camera, draadloos toetsenbord

Analoge TV De smartphone heeft analoge TV-functie . Het ondersteunt PAL / NTSC / SECAM kleurentelevisie ondersteuning. Met de vergelijkbare werking van FM-radio , na een eenvoudige instelling , kunnen gebruikers zien zo veel als prachtige tv-programma's van de lokale tv-kanalen.

GPS De A738 slimme telefoon wordt geleverd met koele GPS-functie . Met de hulp van de uitstekende gids -functie , is het veel gemakkelijker en veiliger om te gaan waar gebruikers willen gaan zonder een geleider . Er is geen zorgen te maken over het verliezen van richtingen.

HD dubbele camera met flits De goedkope Chinese telefoon () uitgerust met 3.2MP high definition dubbele camera's . Gebruikers kunnen het gebruiken als een echte digitale camera om foto's en video's opnemen . Het is echt een betaalbare draagbare recorder om gebruikers te helpen nemen mooie herinneringen . Samen met flits , zelfs in het donker 's avonds , kunnen gebruikers nog steeds te verkrijgen HD-beelden .

Wi- Fi

No comments:

Post a Comment