Tuesday, December 18, 2012

Een paar tips om geld te besparen Android Battery Help

overzicht van

Als een Android-smartphone gebruiker, heb je waarschijnlijk bewust van het belang en het gemak van een batterij die lang meegaat. Soms een beetje extra levensduur van de batterij maakt het verschil - of het nu gaat genoeg sap met een adres te vinden, stuurt u het bericht of bellen. En hoewel Android-gebruikers waarschijnlijk waarderen hoe veel krachtiger hun slimme telefoons zijn dan de alternatieven, extra functionaliteit kosten levensduur van de batterij. Gelukkig zijn er een aantal stappen Android-gebruikers kunnen nemen om veilige Android batterij te helpen. In het volgende artikel vindt u een paar van de favoriete van de web tips voor knijpen een beetje extra sap uit je Android-smartphone.

Know Your Enemy. De eerste stap een Android-gebruiker moet nemen om Android batterij te sparen is het bepalen van de oorzaak van zijn of haar batterijverbruik. De nieuwste OS moet het mogelijk maken de meeste gebruikers om het batterijverbruik te tarieven vast te stellen vrij gemakkelijk en, zo niet, dan verschillende toepassingen bieden de dienst gratis of zeer goedkoop. In Instellingen uw smartphone de pagina, navigeert u gewoon naar Over telefoon en vervolgens naar gebruik van de batterij. De Batterijgebruik pagina geeft een overzicht van welke functies het meest gebruikt batterij. Door na te gaan welke functies van uw smartphone's zijn de meest batterij aftappen, kunt u instellingen van uw telefoon en het gedrag om batterijverbruik te verminderen.

Dimmen of veranderen van de achtergrondverlichting. Hoewel het niet altijd het geval, "display" is vaak tijden een batterij die lang meegaat grootste bedreiging. Je kunt dit oplossen door te navigeren naar Instellingen. Daar selecteert u Display en vervolgens Helderheid. Als je eenmaal hebt gevonden uw telefoon Helderheid instellingen, de achtergrondverlichting gewoon geheel uitgeschakeld. Als je niet kan comfortabel van uw telefoon achtergrondafbeelding te bekijken op het laagste helderheid, dan verhoogt u de helderheid totdat je achtergrond is comfortabel zichtbaar. Deze stap vermindert de hoeveelheid van de batterij van uw telefoon scherm vereist en, als u een AMOLED (active-matrix organic light-emitting diode)-scherm, kunt u een beeldscherm batterijverbruik te verminderen nog veel sterker door het hebben van een gekleurde achtergrond weergegeven in het zwart.

Ten slotte, om verdere vermindering van de hoeveelheid accu van uw scherm nodig heeft, kunt u de telefoon het scherm van time-out ingesteld op een kortere duur. Om dit te doen, gewoon navigeren van instellingen om geluid en weergave. Eenmaal in geluid en weergave, selecteert u Time-out scherm. Deze functie brengt van de telefoon van de preferente de gebruiker voor wanneer het achtergrondscherm zwarten uit. Hoe korter de looptijd, hoe groter de batterij sparen, dus selecteer de kortste duur dat is handig voor je.

Dood de Achtergrond Apps. Tot slot, in aanvulling op het display, kunnen toepassingen die of synchronisatie op de achtergrond afvoer van uw Android-telefoon levensduur van de batterij, dus terwijl je ontdekken welke functies het meest gebruikt batterij, ook bepalen welke toepassingen het meest gebruikt. Uw telefoon moet u toestaan ??om deze informatie te zien vrij gemakkelijk. Gewoon terug naar gebruik van de batterij (Instellingen\u003e Over de telefoon\u003e Batterij Usage). Omdat elke gebruiker verschillende toepassingen waarop zij gebaseerd zwaarst is het onmogelijk om persoonlijke instructie. Dat gezegd hebbende, echter, zijn er een aantal algemene stappen men kan nemen om applicaties 'achtergrond batterijverbruik te beperken.

Om te beginnen, uit te schakelen of te wijzigen de instellingen van applicaties die vaak synchroniseren. Native e-mail toepassingen, bijvoorbeeld, kan weglopen batterij door het synchroniseren van e-mail om de 15 minuten. Dus, om de batterij te besparen, kunnen gebruikers eenvoudig bezoeken hun Algemene instellingen en selecteer de telefoon e-mail checken Frequentie. Door het uitschakelen van de toepassing Sync-functie kunnen gebruikers op te slaan de meeste accu. Als volledig uitschakelen van de sync-functie zal niet werken voor u, echter, moet een eventuele daling van de frequentie op te slaan synchroniseren Android batterij.

Dezelfde of soortgelijke stappen worden genomen voor elke andere toepassing die wordt gesynchroniseerd op de achtergrond en gebruikt veel batterij. Voorbeelden hiervan zijn Twitter en Facebook. Te beperken of weg van Facebook synchroniseren, kunnen gebruikers eenvoudig navigeren naar de belangrijkste Facebook-pagina en van daaruit selecteer Instellingen om de toepassing Refresh Interval te verlagen. Wat meer is, als u vindt dat sommige toepassingen die u zelden of nooit gebruikt worden van uw telefoon levensduur van de batterij aftappen, dan gewoon verwijderen of verwijderen van de applicatie.

Voor smartphone-gebruikers, levensduur van de batterij is een cruciaal punt. Sommige gebruikers kopen telefoons op dit criterium alleen al - soms zelfs het kiezen van Apple over Android voor superieure levensduur van de batterij iPhone. Gelukkig, zelfs terwijl Android OS telefoons blijven technologisch vooruit kunnen kleine veranderingen maken een groot verschil in levensduur van de batterij. Naar aanleiding van het voorgaande tips helpen besparen Android batterij terwijl, hopelijk, niet af te doen aan de gebruikers ervaring.

No comments:

Post a Comment