Monday, December 17, 2012

Android Application Development helpt u Accomplish zakelijke doelstellingen

windows phone

Android Application Development helpt u Accomplish zakelijke doelstellingen

Bedrijven hebben veel keuzes als het gaat om mobiele applicatie ontwikkeling. Ze kunnen gaan voor een van de beschikbare platformen, waaronder Android, iOS, BlackBerry of Windows Phone. Ze kunnen ook kiezen voor een web-based mobiele applicatie-ontwikkeling voor het geval ze willen zijn platform onafhankelijk. Maar, als ze dat willen een wereldwijde blootstelling aan hun zakelijke applicaties, die ze nodig hebben om te gaan voor een wereldwijd populaire platform, bijvoorbeeld Android. Android is een toonaangevende mobiele platform met meer dan 70 procent marktaandeel. Bedrijven hebben ontdekt dat Android applicatie-ontwikkeling kan laten verkennen een nieuwe wereld van mogelijkheden.

Wanneer u kiest voor Android voor uw business applicatie-ontwikkeling, kiest u een aantal voordelen die Google heeft met zijn OS. Ja, het is het mobiele besturingssysteem van Google's besturingssysteem, en de zoekmachine bedrijf maakt het gratis beschikbaar. Afgezien van dit, de Android-software ontwikkel tools van Google zijn ook gratis toegankelijk. Android's openheid heeft geleid tot zowel fabrikanten van mobiele en mobiele app-ontwikkelaars. Mobiele fabrikanten zijn in staat om dit OS te gebruiken voor gratis. Ze kunnen zelfs aanpassen volgens de specifieke aard van de hardware. Er is geen andere mobiele OS dat die vrijheid biedt. Het open karakter van Android maakt het ook mogelijk mobiele makers aan te bieden tegen lage kosten smartphones.

Android's openheid helpt ook mobiele ontwikkelaars. Android OS is aangenomen in meer dan 190 landen door honderden mobiele fabrikanten. Het is bijna moeilijk om ze allemaal te noemen, maar Samsung, HTC, LG, Motorola, Sony Ericsson, Huawei, Dell en Acer zijn de populaire. Ze zijn het stimuleren van groei voor het OS en het maken van Android-apparaten beschikbaar zijn in bijna alle landen. Het bereik van Android moedigt ontwikkelaars op te bouwen voor het OS als hun toepassingen zijn beschikbaar voor een van de grootste gebruikers-groepen. Android-gebruikers downloaden en meer dan 1,5 miljard apps en games van Google Speel elke maand, en dit cijfer is groot genoeg om ontwikkelaars aan te moedigen.

Elk bedrijf overleeft door klanten en meer klanten gewoon betekenen meer zakelijke kansen. Android is uitgegroeid tot gigantische tot ontelbare mogelijkheden te bieden aan bedrijven. Android is het beste platform voor diverse bedrijven die betrokken zijn bij gezondheid, fitness, medische, onderwijs, kunst, cultuur, lifestyle, reizen, gastvrijheid, logistiek, nieuws, magazine en tientallen anderen.

Met een bereik van apparaat-specifieke eigenschappen en de juiste soort van Android applicatie-ontwikkeling, business zijn in staat om het grootste deel van de doelen te bereiken. En als ze zich associëren met deskundige ontwikkelaars van mobiele applicaties, verkennen zij een geheel nieuwe wereld van zakelijke kansen. Het gebeurt alleen maar omdat van een Android applicatie-ontwikkeling.

No comments:

Post a Comment