Thursday, December 20, 2012

Voordelen van Android tablet-pc's

touch screen interface

Als laatste bijgewerkte Mobile Internet Devices, Android 2.1 en 2.2 Operating System zijn de vrucht van Android-technologie, om de wereld te brengen in uw zak. Geen gedoe meer om een ??laptop te dragen op een schouder-tas, waar u ook gaat. In plaats daarvan kunt deze pc in te voegen in je zakken gaan verbinden met de wereld die er zijn door de touch-screen interface, waar wilde en wanneer wilde.

U kunt nu vermaken al uw familieleden met deze nieuwe 2011 Laatste Model personal computers, met alles wat beschikbaar in het digitale formaat muziek, films, web content en nog veel meer op het Internet World. Licht van gewicht en miniatuur dun, het geeft u en uw familieleden een totaal nieuwe Wi-Fi-ervaring of het nu een e-mail te typen of het bekijken van een video naar keuze. Zie de keuzes die door D-Logik aan jou om te kiezen uit:

Android Tablet PC 7-Model D03: Voorzien van 7 inch scherm; Android 2.2 Mobile Operating System nu met ondersteuning voor Flash Video ook; keuze online applicaties ingebed en open voor het downloaden van meer toepassingen van de Grote Markt, Wi-Fi voorzien en wordt geleverd met Micro SD-slot Cord Prijs Slechts 179,99 dollar

Android Tablet PC 10 Model No.D06: 10 inch scherm 1024x 600 Touch Sensitive, Resistive Kleuren LCD; HDMI-uitgang 1080p Full HD-compatibele; 4GB geheugen uitbreidbaar upto 32GB via Micro-SD snoer; Wi-Fi JA; Android 2.2 Mobile Operating System ; al ingebed met online applicaties en u kunt elke toepassing van uw keuze te downloaden, zoals e-mail, Twitter, Facebook, YouTube en ga zo maar door, HDMI nodig om full HD video afspelen. En er zijn duizenden video games beschikbaar voor uw kinderen. De kracht van deze Android Tablet PC is immens, bij het uitvoeren van uw kantoor werk en entertainment Prijs Slechts 279,99 dollar.

Plus D-Logik biedt ook Tablet PC 7 met Android 2.1 Operating System met alle plug-ins zoals oortelefoon, stylus pen, HDMI-kabel, enz. geprijsd op 199,99 dollar. Een andere Tablet PC 7 Model D701 met resistive touch screen display, Wi-Fi netto werk, Camera en G-sensor, en 3D-games voor een prijs van 199,99 dollar. Een andere 10,2 inch Tablet PC Model D-11 wordt ook aangeboden met M16 GPS faciliteit van Android 2.2 OS Touch Screen met Web Camera Flytouch 2 bevat alleen geprijsd op 279,99 dollar.

Voordelen van het kopen van D-Logik, Australië:

Alle bovenstaande Tablet PC's komen naar u met een stevige 12 maanden Garantietermijn van D-Logik, als ook 3 jaar garantie op geselecteerde items verlengd. Alle items gekocht van D-Logik worden geleverd aan uw huis door Australië Wide Express Delivery. De punten zullen worden verzonden binnen 1 werkdag. Of als u het item wilt persoonlijk afhalen, kunt u dit doen door de vaststelling van de datum en tijd via de telefoon met D-Logik.

No comments:

Post a Comment