Saturday, December 29, 2012

Corona Produceert Android en iPhone versies tegelijk

In de basis taal, Corona produceert Android en iPhone-versies tegelijk. Ansca het programma, Corona, wordt gebruikt om apps voor zowel de Android en iPhone te creëren. iTunes en Android Market altijd lijst Corona ontwikkeld apps in hun top 10 categorieën.

iPhone en Android applicatie-ontwikkeling

Corona, voor de prijs van $ 349 per jaar, zal de iPhone en Android-ontwikkelaars om een ??app te bouwen en te publiceren en in verschillende formaten beschikbaar in de iPhone en Android. Outsource iPhone-ontwikkelaars en hun Android-tegenhangers hoeven niet afzonderlijk te worden gehuurd. Door het gebruik van dezelfde ontwikkelaars voor beide platforms, de tijd besteed aan het ontwikkelen en oplossen van bugs in geëlimineerd apps. iPhone-ontwikkelaars kunnen gebruik maken van hun talenten in bredere wegen.

Corona maakt gebruik van programmeertaal die is veel eenvoudiger dan Java of C en elementaire taal-ontwikkelaars das Corona's in het Engels commando's. Het is aangetoond dat een iPhone en / of Android-ontwikkelaar kan een Corona-based spel geleverd in acht dagen te krijgen, waardoor u tijd en stress. Opmerkelijk!

Games en Outsourced iPhone-ontwikkelaars

De huidige film Dolphin Tale heeft een game app die is te downloaden op de iPhone, iPad en het Android-systeem. De film is mede-scenarioschrijver, Noam Dromi, die doet ook de marketing, beweert dat zonder Corona, de spelletjes Dolphin Tale niet zou zijn ontwikkeld, en zijn ongelooflijke marketingtruc voor de film zelf niet had kunnen benut. Maak een spel voor een up and coming film. Speel het spel, ga naar de film. Zoals Noam Dromi zegt: "De mobiele telefoon is niet langer een bijzaak,"

Het ontwikkelen van verschillende platformen

Corona is ontwikkeld voor het schrijven van verschillende platforms, iOS versies, en schermformaten. Outsource iPhone-ontwikkelaars kunnen een keer te schrijven en over te dragen of die app naar iOS of Android te bouwen bij de aanraking van een knop. Corona automatisch schalen inhoud op apparaten van Smartphone en tabletten.

Corona maakt gebruik van eenvoudige, maar krachtige API's (application programming interface). Hiermee software programma's met elkaar of als een interface tussen verschillende softwareprogramma's. Corona maakt gebruik van de geavanceerde functies in een API met behulp van slechts een paar lijnen van mens-vriendelijke code. iPhone-ontwikkelaars gebruiken realistische physics in een spel met slechts vijf regels code. Het toestaan ??van uitbesteed ontwikkelaars van de iPhone en Android-telefoon platforms, ontwikkelaars uit Indië (zelfstandige onderneming of groepen) tot grote studio's kunnen creëren chart-topping apps, games en eBooks.

Wat uitbesteed iPhone en Android-platform ontwikkelaars zeggen?

In oktober 2011, een uitbestede ontwikkeld gebruikt Corona om het aantal apps hij / zij produceerde vier tot zes te verhogen. Corona is het helpen van iPhone-ontwikkelaars over de hele wereld door te laten zien het gemak van het creëren van apps. Corona's doel is om ontwikkelaars te helpen slagen en om te bewijzen aan de iPhone en Android dat het gebruik van externe ontwikkelaars een kostenbesparing biedt, is origineel en leuk kan zijn.

Voordelen van Corona iPhone applicatie-ontwikkeling

Top apps die de inhoud en de thema's van de grote films spiegel kan worden ontwikkeld door Corona snel. Corona biedt ook geïntegreerde ondersteuning voor in-app aankoop, banner advertenties, en virtuele valuta. Monetize sneller en eenvoudiger dan in het verleden.

Geen cookie-cutter apps. Bij de ontwikkeling van iPhone-apps, Corona biedt alles wat nodig is verder te gaan dan het gewone. Niet langer hoeft uitbesteed iPhone-ontwikkelaars hebben de code en de programmering andere app ontwikkelen van instrumenten gebruik, kunnen ontwikkelaars een app vooruit voor de iPhone, iPad, en zelfs Android-platform met behulp van Corona te maken apps gedragen en zien er precies hoe deze je ze voor ogen had.

No comments:

Post a Comment