Tuesday, December 25, 2012

Android Apps die je helpen te blijven Georganiseerd

persoonlijke gegevens

Smartphones hebben ons leven gemakkelijk. Ze vermaken ons, zorgen voor onze data, helpen ons op een aantal manieren en ons helpen bij het organiseren van diverse werkzaamheden,. Ze zijn nu een apparaat dan communicatie. Smartphones hebben grote krachten en mogelijkheden. Ze zijn echt een PC-in-je-broekzak.

Recent Google's Android is zeer populair geworden. Deze gratis te gebruiken mobiele besturingssysteem heeft aangetrokken veel lokale en merkproducten fabrikanten van mobiele telefoons. Afgezien van regionale bedrijven, Sony, Samsung, HTC, LG, Motorola en hebben ook hun smartphones aangedreven door Google's Android OS.

Google Play heeft ook gespeeld prijzenswaardige rol in het maken van Android-smartphone populair. Hier bij Google Play, kan Android mobiele telefoon gebruikers downloaden gratis en betaalde applicaties. Deze mobiele applicaties de gebruikers helpen om georganiseerd te blijven in de verschillende taken in verband met hun werk en persoonlijk leven. Google Play Android app store heeft honderden duizenden mobiele toepassingen die mensen te helpen in hun dagelijks leven. Hier volgen enkele populaire apps die u helpen georganiseerd te blijven:

Evernote

Evernote behoeft geen introductie, omdat miljoenen gebruikers maken al gebruik van deze app. Evernote is beschikbaar voor zowel mobiele platform en desktops. Het is een cloud computing app. Hiermee kunt u alle belangrijke notities en andere persoonlijke gegevens op te slaan in de cloud. Als Evernote is geïnstalleerd op uw Android-smartphone, kunt u ophalen van uw persoonlijke gegevens vanaf elke locatie. U kunt ook notities en mesh ze met enkele foto's knapte met behulp van de telefoon camera. Het synchroniseert al uw gegevens tussen uw mobiele telefoon en uw pc.

ColorNote Notepad Notes

ColorNote is een andere populaire app beschikbaar voor Android-gebruikers. Het is gedownload meer dan 5 miljoen keer. De app loopt over een scala aan functies, van kleurcodering notities naar kalender integratie. De app draait het bureaublad van uw telefoon in een kleurrijk prikbord waar u kunt pinnen alle belangrijke notities, evenementen en nog veel meer.

Taskos To Do List

Taskos is een beetje gevorderd To Do List voor Android. Het heeft een makkelijk te gebruiken interface en spraakherkenning systeem. Als u deze toepassing, kunt u verblijven georganiseerd gewoon door te praten met het. Het vertaalt alle spraak-commando's naar tekst om bewerkingen uitvoeren. U kunt het gebruiken om toe te voegen, te verwijderen, verschillende taken bewerken en delen met vrienden. U kunt ook notities schrijven en zet deze met alarm.

Jorte Kalender

Jorte Kalender tot nu toe is gedownload meer dan een miljoen keer. Het is eenvoudig, praktisch slimme toepassing Agenda om uw dagelijkse behoeften te vervullen. Het heeft aanpasbare functies aan uw wensen aan te passen.

Habit Streak

Habit Streak is eenvoudig te gebruiken Android-applicatie. Het blijft herinneren u over uw dagelijkse activiteiten. Het enige wat u hoeft te doen is om aan te geven de dingen die u wilt worden herinnerd. Het is echt een handig mobiele applicatie-ontwikkeling voor Android-apparaten.

Droid Wallet

Het beheer van geld is altijd vol van hoofdpijn. Maar een Android-applicatie biedt u eenvoudige manieren om die te beheren. Droid Wallet is een nuttige toepassing voor het bijhouden van uw financiële activiteiten. De app is volledig klantgericht. Het kan u helpen gemakkelijk al uw uitgaven en inkomsten te beheren.

Astro File Manager

Is het beheren van bestanden verrommeling van uw telefoon SD-kaart? Er is geen zorgen te maken, want er is een Android app om je te helpen. Astro File Manager kunt u georganiseerd te blijven. Het heeft een geavanceerde zoek-algoritme dat bestanden filtert in elk formaat. Het is een handig als u ton van onbeheerde digitale gegevens in uw Android mobiele apparaat.

No comments:

Post a Comment