Tuesday, December 25, 2012

Android Application Developer - Poses nieuwe mogelijkheden

applicatie ontwikkeling

Google Android-toepassingen markt groeit met de dag. Het wordt steeds populairder ten opzichte van andere mobiele applicatie ontwikkeling. Aantallen telefoon gebruikers met Android OS is geleidelijk toegenomen. Android concurreert zeer goed in de markt. Een Android applicatie ontwikkelaar kan openen een nieuwe wereld van mogelijkheden voor u.

Het is waar dat het aantal Android-applicaties zijn minder in vergelijking met de iPhone, BlackBerry en Symbian, maar nu zijn ze het krijgen van een sterke greep. Het gebruik van Android apps is toegenomen met de tijd. Recent T-mobile heeft aangekondigd dat het heeft 1000000e telefoon op basis van Android open source besturingssysteem verkocht. Wat betekent dat ze hebben slechts zes maanden genomen om dat te doen.

Android is begonnen uitspraak van de smartphone markt. De groei is fenomenaal 15 punten springen in slechts 3 maanden. Geen andere kant telefoon toestel heeft aangetoond een dergelijke enorme groei binnen zo'n korte.

Android is open source dus je hoeft niet aan een licentievergoeding te betalen voor de ontwikkeling ervan. Ook is er geen beperking opgelegd door haar bedrijf als je kunt vinden in het geval van de iPhone en andere besturingssystemen. Er zijn geen problemen van vergrendelen of ontgrendelen en jailbreak etc. U kunt uw sollicitatie verkopen in Android app store waar de meeste van de download plaatsvindt. U kunt uw Android apps verkopen met externe leveranciers als zij betrekking rest van de markt, dit is een groot pluspunt voor de Android applicatie-ontwikkeling en voor Android applicatie ontwikkelaar. Overwegende dat de in het geval van de iPhone kun je niet denken aan dit ding, dan moet je maar een route te gebruiken en dat is Apple Store.

Android heeft een enorme gemeenschap van ontwikkelaars. Omdat het een open source ontwikkeling kunt u profiteren van deze grote gemeenschap. U kunt hulp van debuggen van uw toepassingen. Als u een probleem hebt tijdens de ontwikkelingsfase die u kunt nemen hulp van de gemeenschap en het oplossen van dat probleem. Gemeenschap geeft richtlijnen en elke vorm van hulp en ondersteuning aan haar leden.

Android is gebaseerd op Linux kern daarom vertoont solide stabiliteit. Het crasht nooit gemakkelijk. Het toont ook de beveiliging tegen andere virussen. Apps ontwikkeld op dit platform vertoont dezelfde kenmerken dus ze zijn stabiel degenen.

Android apps ontwikkeling worden niet goedkoop verkocht in de markt dat betekent dat je goed rendement op uw investering als je in Android applicatie-ontwikkeling markt. Er zijn veel verkooppunten zodat je kunt verkopen uw aanvraag sneller dan andere platforms.

No comments:

Post a Comment