Thursday, December 27, 2012

Beste Android Market Apps

Je denkt misschien dat de beste apps voor een prijs, maar meer van hen zijn eigenlijk vrij. Als u betaalt voor de app, zijn de kosten nog betaalbaar toch. Wie zegt dat de beste dingen voor het leven zijn niet gratis? Hier is een lijst van de beste apps die u kunt vinden in de Android markt:

1. The Weather Channel

The Weather Channel is een van de beste Android apps die je kunt downloaden uit de Android markt. De nieuwe, verbeterde Weather Channel geeft je een veel beter en rijker weer ervaring. Als gevolg van feedback van klanten, werden vele verbeteringen aangebracht, zoals een gloednieuwe gebruikersinterface die gebruiksvriendelijke navigatie tussen hoofd weerhutten en gemakkelijker toegang tot kaarten, zoals geanimeerde radar en gepersonaliseerde weerkaarten omvat. Deze weerkaarten zijn ook in staat om specifieke weersvoorspellingen, voorwaarden, waarschuwingen, kennisgevingen en de huidige temperatuur.

2. Facebook voor Android

Soms, de toegang tot Facebook via uw browser is te saai, zeker als je weet dat er een eenvoudiger manier van contact met je vrienden. Facebook is altijd synoniem om in contact te blijven met de wereld. Alle mensen hebben een account, misschien je grootouders te doen, ook. Het succes van Facebook is zo overweldigend succes dat Android-ontwikkelaars een aanvraag voor u om uw account altijd en overal toegang gecreëerd. In wezen, Facebook is een sociaal netwerk die u toelaat om iets te doen, zoals chatten met je vrienden, nieuwsfeeds, toetsing evenementen, delen links check, check berichten, foto's uploaden, video's bekijken en games spelen. Het downloaden van de gratis Facebook voor Android zal u toelaten om in contact te blijven met je oude vrienden en nieuwe mensen te ontmoeten.

3. Sjilpen

Een van de grootste social networking sites die zijn binnengedrongen in de Android markt, Twitter blijft een top pick onder druk bezette mensen die geen tijd hebben voor Facebook. De meeste beroemdheden, politici en andere VIP's zijn heel actief in het gebruik van Twitter. Deze Android app kunt u belangrijke updates te openen op wat er gebeurt in de wereld, zoals het bedrijfsleven, sport, muziek, politiek, entertainment en reizen. U kunt vele interessante onderwerpen op wat mensen over hebben. U kunt ook priveberichten sturen naar je vrienden, foto's, video's, uitzicht kaarten en nog veel meer.

4. Angry Birds

Wanneer u de behoefte aan ontspanning, plezier en genot te voelen alles wat je hoeft te doen is gewoon om Angry Birds spelen vanaf je Android toestel. Het is een van de beste games in de Android markt. Dit spel is voor iedereen van kan genieten. Op basis van de wetten van de fysica, zou je niet denken dat dit spel zal gewoon nog niet worden vergeten. Naast alle leuke lancering van de wraakzuchtige vogels, krijg je om dit spel te spelen voor gratis. Het beste is dat de ontwikkelaars blijven nieuwe versies zo nu en dan.

5. Aansteken

Waarschijnlijk de beste Android-app die je kennis kunnen verbreden en verbeteren van uw leesvaardigheid is de Kindle. Met de Kindle app, krijg je de kans om toegang te krijgen meer dan 900.000 boeken in de Kindle bibliotheek, zoals kranten, tijdschriften en woordenboeken. U kunt ook lezen artikelen uit de Wall Street Journal, evenals de bestsellers van de New York Times. U zult ook genieten van de vele voordelen, zoals het aanpassen van de pagina in kleur en de lettergrootte van uw leesmateriaal. U kunt ook gebruik maken van koppelingen van Google en Wikipedia voor meer informatie.

No comments:

Post a Comment