Wednesday, December 19, 2012

Een nieuwe Android-applicatie voor ouderen en mensen met toegankelijkheidsproblemen.

van het scherm

BIG Launcher is een eenvoudige Android-startscherm () voor ouderen en mensen met toegankelijkheidsproblemen. Het maakt gebruik van grote knoppen en een grote lettertypen voor alle basisfuncties van uw telefoon, zoals-Telefoon, SMS-berichten, camera, galerij, SOS-knop () en geïnstalleerde toepassingen. Winnaar van de Vodafone Smart toegankelijkheid awards 2011. BIG Launcher is geoptimaliseerd voor toegankelijkheid. De grote teksten en kleuren pictogrammen helpen u te onderscheiden belangrijke items. Gebruik de Direct zoeken naar de apps die u nodig hebt snel te vinden. De meest gebruikte staan ??bovenaan de lijst. Dergelijke functies zijn opgenomen in de versie zoals onbeperkt aantal schermen die beschikbaar zijn en de setup wizard. Een ander belangrijk kenmerk van BIG Launcher is dat het gebruikers in staat stelt om het instellingen menu te vergrendelen met een wachtwoord, om te voorkomen dat ongewenste wijzigingen in de systeeminstellingen.

BIG Launcher had drie verschillende kleurenschema's en drie lettergroottes waarmee u uw telefoon gebruiken zonder bril. De lichte kleurstelling is geschikt voor normaal gebruik, terwijl de donkere kleur regeling is geschikt voor mensen met retinitis pigmentosa. De blauwe kleurenschema heeft tekst in geel die ideaal is voor betere leesbaarheid. U kunt ook kiezen uit drie verschillende tekstformaten. Het startscherm heeft een raster verdeeld in 6 cellen die snelkoppelingen bevat naar uw telefoonboek, berichten, galerie, etc. Een grote klok wordt weergegeven aan de bovenkant van het scherm, die u kunt gebruiken om het alarm in te stellen. De SOS-knop is een handige functie die zouden kunnen komen in zeer handig in het geval van een noodsituatie. Druk op de SOS-knop en het wordt automatisch gekozen een vooraf ingesteld nummer of stuurt een nood sms met GPS-coördinaten.

worden gesorteerd in gesprekken, en groot lettertype en de kleur codering wordt gebruikt voor het weergeven van de berichtenreeks. De SMS-editor kunt u gemakkelijk antwoorden op een bericht. De app is zeer flexibel en u kunt meerdere schermen, evenals een aangepast scherm achtergrond. U kunt het opzetten van je scherm in het menu Voorkeuren. U moet uw nieuwe schermen te koppelen aan de bestaande knoppen om ze te openen. BIG Launcher wordt gecontroleerd door een enkele aanrakingen, worden er geen swipes of lange persen nodig. Het vervangt de gemeenschappelijke gebruikersinterface van een Android met Android 2.1 of hoger. U kunt uw standaard Launcher instelling in het instellingenmenu. De BIG Launcher gratis versie kunt u al zijn innovatieve functies te testen gratis. Sommige functies zijn beperkt of niet beschikbaar. BIG Launcher kunt u uw home-scherm aanpassen aan uw voorkeur. Het is een uniek en essentieel instrument voor het hoger users.SMS berichten ()

Kenmerken: - Onbeperkt schermen - Direct zoeken in lijst met toepassingen - Aangepaste achtergrond van het scherm - Knoppen kunnen een icoon - SMS-editor - SOS-knop - Grote teksten () en kleur pictogrammen - Verschillende kleuren - Lock menu Instellingen met wachtwoord.

No comments:

Post a Comment