Thursday, December 27, 2012

Android-apparaten in draadloze Internet en Mobile Broadband

Android-apparaten, zoals de Motorola Milestone A 854 en HTC Desire 6275, gebruik maken van de Android-software stack die werd gekocht door Google, die vervolgens maakte het open source waardoor het kan worden gebruikt door elke ontwikkelaar werkt aan software voor mobiele apparaten. Android is gebouwd op de Linux Kernel, en kan worden gebruikt om mobiele applicaties die volledig gebruik maken van het ware potentieel van een gsm-toestel te maken te ontwikkelen, en kunnen ontwikkelaars de verschillende functies te combineren dat een handset kan bieden.

Met behulp van Android, kan uw telefoon kerntoepassingen combineren met toepassingen van derden om diensten anders niet mogelijk, zoals het combineren van internet gegevens met die op uw mobiele telefoon, die niet mogelijk zou zijn zonder Android te bieden. U kunt het ontwerp van uw telefoon naar uw interesses, en ten volle gebruik maken van mobiel breedband en draadloos internet toepassingen. Met andere woorden, kunnen inschakelen met behulp van Android een ontwikkelaar om je telefoon te gebruiken op manieren die niet mogelijk is zonder.

Want het is open source software, kan iedereen het gebruiken, en het is op dit moment geïnstalleerd op een aantal Android-apparaten, waaronder smartphones de markt gebracht door Acer, Cherry, HTC, LG, Motorola, Samsung en Sony Ericsson, en ook op een aantal tabletten en e -lezers. Indien geïnstalleerd, ten volle gebruik kan worden gemaakt van de Android Market, het aanbieden van een aantal toepassingen, zoals de gratis Time Mobile, bieden de nieuwste van Time Magazine en Sport Tap, ook gratis, het verstrekken van de nieuwste sportuitslagen en statistieken.

Om volledig gebruik te maken van Android-apparaten maken moet u Draadloos internet en mobiele breedband (zoals in de Motorola Milestone X MB810). Met draadloos internet of Wi-Fi, kunt u de toegang tot het internet door middel van 'hotspots' zodat u draadloos toegang tot een router aangesloten op het internet. Mobiele breedband, zoals 3G, maakt internet vanaf elke locatie op elk gewenst moment, en de meeste mobiele telefoons hebben tegenwoordig mobiel breedband technologie geïntegreerd in hun software.

Mobiele breedband biedt draadloze high-speed internet toegang met behulp van een draagbare modem, mobiele telefoon of een ander apparaat dat een draadloze signaal kan openen. Het is beschikbaar voor laptops via 'dongle' een USB-apparaat met een verbinding biedt, en andere Android-apparaten die kunnen bieden mobiele breedbandverbindingen zijn pc-kaarten, notebooks met ingebouwde mobiele breedband modules en alle toonaangevende laptops.

Een van de voordelen geclaimd voor Android is dat omdat het open source is, meer ontwikkelaars zal gebruiken, want het is gratis, en het feit dat het wordt uitgevoerd onder een Apache-licentie maakt Android gemakkelijker worden gebruikt in de ontwikkeling van software. Je moet dus in staat zijn om uw smartphone verbinding te maken met autoradio's en vele andere Android-apparaten.

Een smartphone met Android weet altijd waar je bent, en een van de apps op Android Market staat bekend als Aloqa. Het maakt niet uit waar je bent, Aloqa zal real-time aanbevelingen te doen aan de telefoon op basis van uw keuze van de voorkeuren met betrekking tot restaurants, muziek, hotels, evenementen en activiteiten in de buurt van waar je bent op dat moment. Dit kan gedaan worden omdat Android kunnen ontwikkelaars de interface van de locatie van uw apparaat met andere apparaten die u kan bieden dit soort informatie.

Natuurlijk, dit maakt ook gebruik van draadloos internet of mobiele breedband. Zonder een van deze verbindingen, Android zou zeer worden beperkt in toepassing, zouden als andere smartphones die gebruik deze dan niet, zoals Blackberry. Blackberry heeft zijn eigen platform en zijn eigen versie van een deel van de apps op Google's Android Market.

Dus de voor de hand liggende volgende vraag is wat beter is - Android-apparaten of Blackberry of zelfs iPhone-systeem van Apple. Als de verkoop materie, dan is het Android-platform telefoons verkopen beter in de VS dan iPhones, terwijl Blackberry (RIM-platform) en Window's Phone 7 (Windows Mobile-platform) daalde zelfs meer. Android-telefoons hebben nu 33% van de Amerikaanse mobiele telefoon markt. Het is niet een kwestie van hoe ze te vergelijken technisch, maar hoeveel telefoon fabrikanten zijn het gebruik van elk platform.

Uiteraard vindt u de best verkopende platform zullen de meeste apps hebben, en Google breidt zijn aanbod van apps op Android Market. Niet alle zijn gratis, maar een flink aantal zijn. Onder hen zijn de zeer gewaardeerde spellen Robot Defensie en Spec Trek. Beide zijn zeer populair, maar waarom niet meer dan pop tot Android Market en bekijk wat ze hebben. Sommige zijn gratis, terwijl anderen zijn niet zo vrij.

De meeste Android-apparaten dan ook, zoals de LG Axis 740, zal ook een WiFi internet verbinding en waarschijnlijk mobiel breedband om u in staat om de meeste van de Android-platform en apps te downloaden van Android markt. Er moet een reden voor de meeste mobiele telefoons wordt geleverd met Android te zijn, en Google is momenteel de aanscherping van de regels met betrekking tot het gebruik ervan, zodat het minder gefragmenteerd met meer interoperabiliteit tussen applicaties en Android-apparaten.

No comments:

Post a Comment