Thursday, December 20, 2012

Geweldige Android Apps ooit gemaakt

shopaholics

Inkoop is ofwel pure gelukzaligheid of marteling te vertrouwen op wie je het vraagt. Ongeacht welke kant van het spectrum je bent, zal Android apps bieden te helpen om financiële besparingen te krijgen en je te helpen om blijken te zijn een extra efficiënte shopper (wat ik weet zeker dat een beroep op de meeste van jullie) zijn. Dus wat houdt dat in? Het gaat om de shopaholics meer bang voor zijn of haar geld, dat nooit is een slechte zaak. Misschien veel belangrijker, zullen deze Android apps bieden shopaphobes wat ze echt hunkert-minder tijd in de winkels!

De pure kracht en functionaliteit van deze Android apps kan in feite maken de aanschaf van zowat een geheel nieuwe ervaring. Ongeacht of deze apps functie als inkoop record, database, storefront of een aanvullende gegevensbron, ze zijn allemaal regelrecht gericht in de richting van een factor: voor deze die ze gebruiken, ze gaan bespaart u geld!

Je een gevoel zoals Android aanbestedende apps krijgen, in principe, kan alleen maar laten zien hoe je, toch? Effectief vermeld onder zijn 10 Android-apps die zal u geld besparen terwijl ze je in staat om te voldoen aan al uw boodschappen wensen en verlangens. Oh en had ik erop wijzen dat al deze tien zijn volledig GRATIS te verkrijgen?

In de vergelijkbaarheid met Apple Store, zou Android Market mogelijk achter te hinken. Toch betekent dat niet dat er geen zijn een aantal leuke, verslavende en het beste van alle gratis Android games. In ieder geval, we spreken over een open source platform wordt ondersteund door Google. Android gaming wordt kort groeit en tussen de honderden vrijgegeven video games, het wordt steeds moeilijker om bij te houden van de kwaliteit die. Dus vermeld onder zijn 5 van de beste gratis Android video games die received't prijs die u een dubbeltje en zeker zal u vermaken.

Angry Birds: een puzzel spel gemaakt door de Finse game-ontwikkelaar, Rovio, werd verontwaardigd Vogels eerst ontwikkeld voor de iPhone en iPod Contact gadgets en kocht meer dan 6,5 miljoen exemplaren op die platforms. De Android-versie werd geïntroduceerd in mei en het spel werd uitgebracht in oktober voor Android-platform. Door middel van het eerste weekend van de beschikbaarheid, werd gedownload door meer dan 2 miljoen Android-gebruikers.

Angry Birds is echt een verslavend en moeilijk puzzelspel spel. In de recreatie, neem je controle over een zwerm vogels waarvan de eieren zijn gestolen door boze varkens. U gebruikt een katapult om de vogels te lanceren in de constructies waar de varkens zijn ondergedoken. Je krijgt om te spelen met verschillende soorten vogels die bepaalde vaardigheden als je vooruit door de aanpak van het spel en poging om de varkens te verslaan hebben. En de perfecte helft is, niet zoals de Apple-versie, Android-versie is bevrijd van kosten.

Verontwaardigd Vogels, een van de beste gratis Android games die er zijn, is toegankelijk voor het verkrijgen bij GetJar website. Het is ook goed te doen om het te verkrijgen op Android Market.

Abductie: Hier is nog een voorbeeld van plezier en gratis Spellen voor Android. Ontvoering is een uitdagend spel waarbij je missie is het opslaan van uw vrienden (die optreden als koeien) van buitenaardse wezens. Klinkt leuk al, nietwaar? U moet uw methode om de vreemdeling moederschip en helpen de koeien te ontsnappen. U gebruikt de lean werken om naar links en rechts. U kunt ook proberen om te reizen zo hoog als potentieel met de bedoeling om wat extra bonuspunten te verdienen. Een andere factor die je punten verdient is het vangen van uw dalende vrienden.

Deze aangename platform springen recreatie op Android, Abductie is een verslavend en eenvoudig te studeren recreatie met mooie graphics en garanties plezier voor uren. Dus geef het een keer te proberen!

Gem Miner: Als er een inventarisatie van de meest verslavende games op Android, Gem Miner sport zou ongetwijfeld in hoge tien. Bouw je fortuin door het graven van mijnen op ertsen, metalen en edelstenen te vinden. Wanneer u winst te maken, kunt u besteden aan upgrades hogere gereedschap en kaarten die je een enorme-time uitbuiter en dieper graven. Wees voorzichtig, hoewel! U hoeft niet om jezelf in de problemen komen door vast komen te zitten beneden de mijn, wordt verpletterd door rotsen of vallen in de diepten van de mijn.

Met willekeurig gegenereerde kaarten in elke sport en de mooie graphics, Gem Miner is een van de mooiste gratis Android games die er zijn klaar om te worden gedownload naar uw Android-telefoon. Een advertentie-vrij, betaalde model van Gem Miner, Dig Deeper, kunnen ook toegankelijk op Android Marketplace voor 0,99 dollar

Phrase Feud: Er zijn gratis Android-videogames voor velen die in zinnen, ook. Wanneer u Scrabble wilt, dan ga je zin Feud lief te hebben. Als eindresultaat van het is hetzelfde. Er kan een heleboel Android woord videospelletjes niet die er zijn. Maar in het geval u bent op zoek naar een zeer goed en kennen een, dan Word Feud is de sport voor u.

Een van de beste Android woordspelletjes, Word Feud, presenteert haar klanten een online gaming ervaring. U kunt genieten van dit gratis multiplayer spel uitdrukking door het uitnodigen van medewerkers uit uw contactenlijst, of het spelen in tegenstelling tot willekeurige tegenstanders. In feite is er een keuze om te spelen op uw individuele tempo, ook.

Robo Bescherming: Robo Defense is een toren bescherming spel waarmee je bouwen torens om monsters te doden en ze te stoppen van het binnenvallen van uw kant. Sommige monsters zijn extra gevoelig voor zeker torens, en sommige zijn immuun voor de dezelfde toren. Dus, wil je op de proppen komen met een uitstekende Robo Bescherming techniek en erachter te komen welke toren te bouwen en de plaats om het te construeren. Zoals je verder in de sport, heb je de mogelijkheid om je torens en wapens te bevorderen en presenteren de monsters wie de baas is! Het spel bevat daarnaast goede graphics, prestaties, en een door de gebruiker aangename interface.

Google Apps Overwegende iPhone heeft presenteren een Gmail-interface, dat is de plaats van de buck, stopt met betrekking tot Google Apps. Niet verrassend, Android gaat veel verder dan de iPhone in de integratie met de Google suite. Een voorbeeld is de takel boek. Out-of-the-field, Android synchroniseert de contacten met een Gmail-account. Dit zorgt ervoor dat uw contactgegevens wonen op een centrale locatie die toegankelijk is vanaf elke locatie en het gebruik van verschillende apparaten. Sommige Google-functies hosten van hun kennis over de Google cloud in plaats van iTunes. Dit maakt het dumpen van de iPhone voor Android vooral aantrekkelijk voor de gebruikers van Linux, en niet in staat om iTunes uit te voeren.

Multitasking Multitasking is een van de ergste van de iPhone vijanden. Schakelen tussen apps vereist het indrukken van de gevreesde "Huis" knop, die een app sluit en opent een andere. Dit zal zeer vervelend bij het lezen van een e-mail, bijvoorbeeld. Door te klikken op een link in een e-mail bericht met succes sluit de e-mail shopper en opent een browservenster. Net zo eenvoudig een baan als keert terug naar de e-mail moet het raken van de "Wonen" knop zodra extra en opnieuw openen van de e-mail app.

De Android lost dit door het verstrekken van multitasking mogelijkheden out-of-the-box. Je hebt de mogelijkheid om een ??aantal functies tegelijkertijd worden uitgevoerd zonder dat een van hen te sluiten. Een drop-down venster informeert u over eventuele aanpassingen in een toepassing je werkt op de achtergrond. Hoewel schakelen tussen apps is maar te bereiken zijn prestaties optimaal - er is een vertraging bij het schakelen tussen apps - het is een voorname functie die de iPhone mist.

Internet Browser Een van de beste redenen om je iPhone te dumpen voor Android is het web op zoek ervaring. De Android's ingebouwde browser is snel, geschikt, en feature-rijk. In tegenstelling tot Safari iPhone's, het helpt Flash, waardoor u veel meer sites dan op de iPhone te bekijken en direct video's in je mobiele browser-venster.

Unified Kennisgevingen Een ander excuus om je iPhone te dumpen voor Android is unified kennisgeving van de Android-infrastructuur. Android biedt een enkele kennisgeving systeem verkrijgbaar voor Android app-ontwikkelaars. Dit betekent dat de Android kan worden geconfigureerd om Fb-updates, klimaat waarschuwingen, tweets, Reddit stukken en andere op tijd gebaseerde gebeurtenissen te verkrijgen. De kennisgeving systeem kunt u op de top van de spullen die je zorg over te blijven zonder het proces erg omslachtig.

Open-Source Framework Ten slotte wordt Android gebouwd op de top van een open-source platform. Hoewel dit niet uit wat kan het essentieel anderen. Open-aanbod software maakt ontwikkelaars en het apparaat makers om een ??veel fijnere controle over de telefoon hardware en het besturingssysteem die de bevoegdheden van het. De iPhone gebrek aan helpen voor Flash is de beste illustratie van de invloed van open-supply-software. Als flitserassistent hebben ontbroken op Android, zouden de ontwikkelaars hebben de macht om snel toe te voegen zonder te wachten op Google naar een te ontwikkelen.

No comments:

Post a Comment