Friday, December 28, 2012

Games die je moet spelen op je Android-tablet

Bent u verveeld van het spelen van typische Android games zoals Angry Bird en Temple Run? Er zijn zoveel games die je kunt kiezen uit de Google Play Store, maar de meeste hebben niet de typische tablet gamer te trekken. In dit artikel gaan we in vier wedstrijden moet u op uw Android-tablet. Niet alleen zal je een plezierige tijd hebben, zullen uw vrienden ook jaloers dat je zo'n leuk spel op uw apparaat.

Het eerste spel dat je zou moeten hebben op uw apparaat is Minecraft. Dit spel was een enorme hit voor pc-gebruikers. Ondanks de simplistische grafische en gaming functie, hebben veel mensen verslaafd raken aan Minecraft. Er zijn verschillende redenen voor. Bijvoorbeeld, het niveau van creativiteit is eindeloos. In Minecraft u uw eigen wereld met behulp van blokken. Soms, bouw je bepaalde patronen om bepaalde uitdagingen in het spel aan te pakken. U bent gewaarschuwd. Als u downloaden van Minecraft op uw tablet, zul je besteden veel tijd uitstellen.

Het tweede spel is Wreck-it Ralph door Disney. Wreck-it Ralph is een traditioneel spel dat erg populair was in de arcade. Disney heeft bracht het terug tot leven door het ontwikkelen van een spel voor de Android tablet. Zoals de titel al zegt, dit spel is alles over vernielen, klimmen, en ontwijken dingen. Als u wilt dat de oude school ervaring, probeer dit een uit.

Het derde spel dat je moet hebben is Grand Theft Auto. Wie wist deze kleine apparaten zou ooit in staat zijn om games als GTA ondersteunen? Natuurlijk zijn er bepaalde grenzen die kunnen frustreren degenen die meer comfortabel met de gaming console versie. Het is echter nog steeds behoorlijk indrukwekkend. U kunt nog steeds zwerven rond de GTA wereld schieten dingen, rijden auto's, en het voltooien van missies. Het is het beste om te spelen GTA terwijl het toestel is aangesloten op een lader.

De laatste App moet je controleren is Fruit Ninja. Heb je al gestrest de laatste tijd? Hoe zit het met hakken sommige groenten en fruit? In Fruit Ninja, de missie is te hakken als velen van hen mogelijk te maken. Het spel is eenvoudig, maar het is zeer verslavend, vooral als je vrienden zijn verslaafd aan. Voor u om succesvol te zijn, moet u uw vinger uithoudingsvermogen te verbeteren. Tegen het einde van het, zou je vingers hebben opgedaan veel sterkte, want het is dat vermoeiend. Helaas zijn sommige van deze toepassingen zijn niet compatibel met sommige Android apparaten, omdat ze niet over de hardware te ondersteunen. U kunt de compatibiliteit door het bekijken van de App op Google Play.

No comments:

Post a Comment