Friday, December 21, 2012

249 dollar android Aldi's 4.0 tablet verkoopt in minuten - Universele AC DC Adapters Fabrikant

new south wales

Een budget 249 dollar Android-tablet draait nieuwste Ice Google's Cream Sandwich-software heeft verkocht outminutes na te gaan op de verkoop via Duitse supermarktketen Aldithis ochtend. Vermelde vorige week als een beperkte oplage speciaal, de 9.7in Android-tablet uitverkocht in minder dan vijf minuten bij Aldi's North Sydney winkel in New South Wales. De winkel openedits deuren om 8:30 uur, maar de voorraden van de tablet waren uitgeput afterjust een paar minuten. Een menigte van meer dan 100 mensen geprobeerd om het apparaat te kopen, werden butmost klanten nog ontevreden en boos.

Een aantal ofcustomers verkocht meerdere eenheden in een geval zoveel threeper klant. "Ik was hier waarschijnlijk over de twaalfde persoon [op North SydneyAldi]," zo legt consumenten Matt Thompson. "Ze hebben ons verteld dat thetablets werden pijnigde tot aan de achterkant, maar had ze aan de kassa. IGot allen opgesteld en die kreeg in de voorkant werden aankoop van twee orthree tabletten elke I heb t lukt om er een te krijgen," zei hij. d.

PC World heeft contact opgenomen met Aldi om de balans op niveaus in otherstores te verduidelijken, maar is nog niet ontvangen een officiële reactie. Aldi reclame voor de Bauhn branded Android-tablet vorige week zei de voorraden van het apparaat zou variëren tussen winkels en dat itmay verkopen op de eerste dag als gevolg van "onverwachte grote vraag." De Bauhn tablet heeft een 9.7in scherm, 16 GB intern geheugen en een 2-megapixelrear-facing camera, maar bevat geen GPS. Het apparaat is PoweredBy een 1GHz single-core Cortex A9 processor Amlogic (despiteincorrectly geadverteerd als een dual-core chip op de fabrikant website), heeft 1 GB RAM en een microSD-kaartslot, dat gebruikers in staat stelt toexpand het geheugen. Andere kenmerken van de tablet (modelnummer AMID-971R) zijn Wi-Fiand Bluetooth-connectiviteit, een VGA front-facing camera voor videobellen, samen met mini-USB en mini-HDMI-poorten en een standaard 3.5mmheadphone aansluiting. De Aldi tablet uitverkochte vanmorgen komt op de achterkant van de snede priceAustralian fabrikant en retailer Kogan uitverkoop voorraden van een budget Android-tablet in slechts vier dagen vorige week.

Net als de Bauhn apparaat, zowel van Kogan Agora tabletten draaien van de nieuwste 4.0 Ice Cream Sandwich versie van Androidoperating systeem van Google. PC World heeft contact opgenomen met Aldi Australië voor commentaar en zal updaten thisreport als we meer te weten komen. Aanvullende rapportage door Hafizah Osman. Verwante inhoud Aldi 249 dollar tabletten uitgeput in minuten (diashow) Aldi verkoopt 249 dollar Android 4.0 tablet volgende week Kogan ICS tabletten uitverkocht in vier dagen New Kogan Agora tablets draaien Android 4.0.

Wij zijn van hoge kwaliteit leveranciers, onze producten zoals toezicht koper. Om meer te weten, neem dan bezoeken.

No comments:

Post a Comment