Wednesday, December 26, 2012

Android Mobile Application - De vraag van de Next Generation

De dure iPhone en de unieke technologie, functies en mobiele toepassingen, hoewel van uitzonderlijke klasse, zijn veel verder dan het bereik van de snel groeiende volgende generatie van mobiele gebruikers. Android mobiele telefoons zijn nu de voorkeur van werken managers, huisvrouwen en senioren uit het Midden-inkomensgroepen, college gangers en highschoolers. Met de toenemende populariteit van Android mobiele telefoons, is Android mobiele applicatie-ontwikkeling ook gebonden om te groeien om te voldoen aan de vraag van een divers deel van de abonnees.

Het Android-besturingssysteem die de bevoegdheden van de meeste smartphone van vandaag werd uitgebracht al in 2007 door Google en is het verstrekken van een scala aan functies voor zowel de eindgebruikers en ontwikkelaars van toepassingen. Android mobiele toepassingen zijn gekomen om de redding van mobiele exploitanten op zoek naar de volgende generatie mobiele gebruikers, die voortdurend op zoek naar nieuwe, uitdagende en nuttige toepassingen die hen in staat stellen om aan te passen / personaliseren van de verder standaard apparaat woo.

Ontwikkeld met behulp van de gestructureerde en toch vriendelijk Java-taal, Android mobiele toepassingen omvatten een groot aantal functies van nut om zakelijke applicaties, catering aan bijna alle eisen van de volgende generatie mobiele gebruikers, zoals muziek, video's, winkelen, factuur betalingen, bank-, web-based applicaties , sociale netwerken en instant messaging. De groeiende vraag als gevolg van de toegenomen mobiele penetratie, beschikbaarheid van redelijk geprijsde smartphones en verbeterde telecomdiensten, om te rijden scores van toegewijde ontwikkelaars effectief benutten van de mogelijkheden van de Android SDK om uitstaande Android mobiele toepassingen te leveren, in het proces de weg vrij voor een gezonde concurrentie.

De Android SDK biedt een gemakkelijk te gebruiken ontwikkelplatform die veel ingebouwde functies om de kwaliteit applicaties voor de mobiele gebruikers ontwikkelen. Tutorials, ingebouwde code en 3D grafische bibliotheken, testen, debuggen nutsbedrijven, evenals handset emulator en multi-tasking faciliteiten op het Android OS effectief kan worden gebruikt om conventionele / moderne schaalbare applicaties te bouwen voor de Smartphone. Het OS heeft de capaciteit om naadloos te integreren met een breed scala aan connectiviteit / communicatie technologieën zoals CDMA, GSM / EDGE, Wi-Fi, Bluetooth, Wi-MAX, UMTS en nog veel meer, en kan bekwaam leveren bijbehorende diensten, afhankelijk van de hardware van de onderliggende mobiele apparaat. Omdat de volgende generatie 4G-diensten zullen naar verwachting worden weergegeven op Android mobiele applicaties zijn gebonden om te profiteren van de grote hoeveelheid gegevens, snelheden, en de kwaliteit van de diensten op effectieve wijze presenteren hun aanwezigheid.

Android mobiele applicaties ontwikkeld op het Android SDK zijn zeer kosteneffectief als de SDK is open source software, voortdurend getest en verbeterd door een hardnekkige groep van zelf-gemotiveerde programmeurs. Elke getrainde java ontwikkelaar in staat zal zijn churn out een scala aan rijke en uitdagende mobiele apps met relatief gemak en ook vertrouwd te raken met het gebruik van de SDK documentatie en monsters die bij het pakket. Java wordt een gestructureerde taal maakt het hergebruik van code, verdere vermindering van de tijd / moeite en kosten van het ontwikkelen van Android mobiele toepassingen.

Het Android OS is ook ontworpen om tegemoet te komen aan extra hardware vereisten van 3G, GPS, kompas, accelerometer en de standaard functies van de camera, waardoor applicaties voor alle mobiele hardware configuraties in het heden en de nabije toekomst te ondersteunen, waardoor het een ideaal platform voor het onderhoud van zich ontwikkelende mobiele telefoon ontwerpen.

No comments:

Post a Comment