Wednesday, December 26, 2012

Android Ontwikkelaars roep om Google Workshops

Nooit bang, Android-ontwikkelaars hebben nu hulp, in de vorm van Google workshops. Belangrijkste doelstelling van Google is om de aandacht van ontwikkelaars die hebben genoeg creativiteit en het vermogen om hoge kwaliteit apps te ontwerpen voor hun Android smartphones en tablets. De eerste workshop, in een multi-delige serie, heet "Het optimaliseren van Honeycomb Tablet Applications" en zal zich richten op hoe je apps te ontwikkelen om de juiste grootte van het scherm en user interface voor de Honingraat tabletten, evenals de juiste manier om naadloos over te dragen apps van smartphones tot tablets.

Een aantal van de vereisten om in aanmerking komen voor de workshops zijn dat je eerdere ervaring hebben en hebben al publiceerde een app of twee in de Google Android Market. Google wil hun huidige lichting van apps functionaliteit te verbeteren en over een aantal functies gaan die ontwikkelaars kunnen zijn zich niet bewust van. Deze workshops worden gehouden op locaties wereldwijd als de eerste workshop werd onlangs gehouden in Bangalore, India. Andere plekken die hebben gehad deze workshops zijn in Seattle, WA en New York, NY. De laatste sessies zal uitmonden in Los Angeles, Californië op 2 september.

Veel Android-ontwikkelaars zijn schreeuwen voor de kans om deel te nemen aan deze seminars, want het is alleen op uitnodiging en de Google medewerkers zijn uitsluiting in wie ze te selecteren. Elke android ontwikkelaar met de startkwalificatie kunnen registreren, maar opname in de workshops zal worden gebaseerd op de kwaliteit en functionaliteit van de ontwikkelaars app die beschikbaar is in de Android App Market. Deze ronde van workshops zijn te wijten aan de heen en weer race tussen Google en Apple voor ontwikkelaars loyaliteit gecreëerd.

De eerste buzz over Android begint te bedaren en er is een echte tug-of-war voor ontwikkelaars. Apple's iPad is nog steeds de nummer een verkopende tablet in de markt en geniet van een gezonde marktaandeel van de tablet taart. Vertegenwoordigers bij Dell en Nvidia zijn ervan overtuigd dat de Android-tablets zal op een dag de iPad tegenhangers overtreffen, maar de iPad merk is diepgeworteld met de gemiddelde consument en is moeilijker te overwinnen, dan eerder werd verwacht.

In verschillende sectoren, is de Apple iPad verdedigd om zijn unieke controle over elk punt in de supply chain, evenals een superieure design. Het zal een lange tijd duren voordat Google kan de naam-merk erkenning vastgesteld door het grootste bedrijf in Noord-Amerika te overtreffen. Echter, Google, die niet traag om branding en een verblijf in het publieke oog, kan effectief opwarmen van de technologie oorlogen en duw innovatie van app ontwikkeling door middel van hevige concurrentie. Als consument, wij allemaal gebaat bij een gezonde concurrerende markt sector, in tegenstelling tot een totaal monopolie van een gigantische onderneming.

No comments:

Post a Comment