Monday, December 31, 2012

Android 2.2 System netbook

Android 2.2 System netbook

Op dit moment is een nieuwste en prachtige Android 2.2 tablet-pc werd gelanceerd in de China wholesale-elektronica markt, deze Android 2.2 tablet-pc heeft een sterke functie, hoge prestaties, goede kwaliteit, comfortabele touch screen, prachtig design en anderen verdiensten. Deze Android 2.2 tablet-pc heeft veel verschillende modellen, en elk heeft zijn eigen aantrekkingskracht. U verdient een van hen

Nu is er een soort product van Android 2.2 tablet-pc, namelijk, VIA 8650 Androïde 2.2 7 inch 800MHZ WIFI Tablet PC (). Het ondersteunt een groot aantal functies, zoals WiFi, meerdere talen, externe micro SD (TF) kaart met een maximale capaciteit van 32GB, en ga zo maar door. In vergelijking met zijn fantastische functies, zijn de prijs verleidelijk en wenkend. Het verkoopt alleen 105,47 dollar op Umibuy.com

Deze tablet PC ingebouwde microfoon met hoge kwaliteit stereo luidspreker, maar ook ingebouwde 30, 0000 pixels camera, het beeld is zeer scherp en gedetailleerd door deze camera. Er wordt vermeld dat het scherm is comfortabel, het Touch Panel is TFT Touch Screen (multi-touch), het bereiken van pagina's en afbeeldingen in-en uitzoomen. Media File / Audio bestandsformaten van deze tablet computer ondersteunt MP2, MP3, WAV, AAC en WMA. De formaten van videobestanden zijn [MPEG1/2/4, MJPG, H263] (1280720) resolutie, H264 (720 480) resolutie. Foto bestandsformaten ondersteunen: JPG, JPEG, BMP en PNG. Uit deze vindt u dat dit soort PC wordt op grote schaal gebruik. Al deze zijn de basiskenmerken van deze Android 2.2 tablet-pc. Het heeft vele andere voordelen die u kunt ervaren van het.

Deze prachtige Android tablet-pc biedt een nieuwe prijs benchmarks dat alle andere goedkope tablet-pc's moeten nu te bereiken. Het is de pionier. En ondertussen, deze uitstekende Android touch screen tablet-pc is de perfecte manier om het web, e-mail, multimedia, e-boeken en spelletjes te ervaren in stijl, altijd en overal. Met behulp van deze fantastische Android 2.2 tablet-computer () om het web te surfen, e-books lezen, video's bekijken en films, spelletjes spelen, verzenden en ontvangen van e-mails en blijf op de hoogte van uw werk terwijl u uit en over.

Het is de beste belang is van de lage prijzen, hoge kwaliteit en fijne verdienste van deze VIA 8650 Android 2.2. De goed ontworpen op het touch screen is eenvoudig te bedienen, en de compacte afmetingen is draagbaar te dragen.

Deze perfecte computer is uit China online dropshipper, en je kunt het kopen van Umibuy.com (www.umibuy.com). En je zal andere interessante tablet-pc accessoires die u graag in deze online winkel. Umibuy.coms plicht is voorzien van de beste producten en de snelste levering.

No comments:

Post a Comment