Wednesday, December 26, 2012

Android-telefoons - De nieuwste serie Smart Phones in de mobiele markt

Android-telefoons zijn de nieuwste ras van telefoons om een ??plons te maken in de mobiele telefoon retailmarkt. Deze apparaten zijn gebaseerd op het Linux besturingssysteem en worden in de volksmond aangeduid als 'smart phones'. De Android mobiele applicatie werd voor het eerst ontwikkeld door de Open Handset Alliance en later onder leiding van Google. Deze mobiele technologie kwam voor het eerst op de voorgrond in 2005, na Google kocht de eerste software-ontwikkelaar, Android Inc De Android applicatie is in de eerste plaats ontwikkeld op het Java-platform en in 2012 alleen al zijn er meer dan 450.000 applicaties. Al snel na de ontwikkeling van deze slimme telefoon platform kreeg het wereldwijde erkenning en toejuiching.

De Android, werd Inc eerst opgericht en ontwikkeld door Andy Rubin van Google in Palo Alto, Californië, Verenigde Staten in het jaar oktober 2003. Sinds haar oprichting is er veel up gradatie en wijziging op de bestaande Android-versie. De nieuwste versies van Android 2.3 Gingerbread zijn, 3,0 Honeycomb, 3.1 Honeycomb, 3.2 Honeycomb, 4.0 Ice Cream Sandwich. De 2.3 Gingerbread-versie maakt gebruik van een verfijnde gebruikersinterface, met softkey faciliteit, en native code ondersteuning samen met ondersteuning voor Near Field Communication. 3.0 Honingraat werd verder ontwikkeld voor tablet telefoons die zijn gemaakt voor de ondersteuning van telefoon apparaten met grote schermen en nieuwe functies met betrekking tot user interface.

Het maakt het ook multi-core processoren, volledige encryptie faciliteit, acceleratie voor hardware en graphics. Deze versie van Android werd voor het eerst gezien in Motorola Xoom tablet die werd in de markt uitgebracht in februari 2011. 3.1 Honeycomb was de volgende versie vrijgegeven voor Android mobiele telefoons in mei 2011. Het werd ontworpen met betere eigenschappen, die extra ondersteuning voor invoer-apparaten, USB-host voor het overzetten van faciliteit van camera of apparaten samen met applicaties zoals Google films en boeken apps toegestaan. 3.2 Honeycomb Android mobiele telefoons versie was de volgende upgrade-platform uitgebracht in juli 2011.

Het toegevoegd op de nieuwe screen functie "zoom-to-fill" en kon de faciliteit van het laden van mediabestanden rechtstreeks vanaf SD-kaart. Het had ook uitgebreid screen ondersteuning API en werd voor het eerst gelanceerd in Huawei MediaPad dat is een tablet telefoon. Van al deze, de meest up-to-date en recente versie gebruikt in Android-telefoons is 4,0 Ice Cream Sandwich. Het werd voor het eerst gelanceerd op October19, 2011 met extra-on functies zoals gezichtsherkenning, het toezicht op de gegevens gebruik op het netwerk, sociale netwerken, app map, offline mail zoeken en diverse andere dergelijke functies.

De kenmerken en specificaties die langs komen met Android mobiele telefoons zijn die in verband met handset lay-out, de opslag, connectiviteit, messaging, meerdere talen faciliteit en web browser. Andere dergelijke opvallende kenmerken zijn java-ondersteuning, ondersteuning van media, streaming media-ondersteuning, extra hardware-ondersteuning, multi-touch, bluetooth, video calling, tethering, screen capture en opslag. Android-telefoons zijn gebouwd met bijna alle functies die men kan wensen. De prijzen van deze telefoons zijn afhankelijk van de extra functies en faciliteiten in-gebouwd in de handset. De meer geavanceerde functies die de groter de prijs. Dus waar wacht je op? Kies uw keuze uit de prachtige reeks van Android mobiele telefoons te bieden en te blijven van uw tijd.

No comments:

Post a Comment