Wednesday, December 19, 2012

Een gebruiker doornemen van Wikidroid Voor Wikipedia voor het Android-

kanaal

Deze app voor Android is bedoeld om toegang te bieden tot de immer populaire Wikipedia voor Android-gebruikers, waar ze zou kunnen overkomen zijn. WikiDroid is een volledig gratis app, en doet een geweldige job voor het bereiken van haar doel van het hebben van Wikipedia stroom constant beschikbaar op Android-telefoons. U krijgt volledige toegang tot alle content op Wikipedia, inclusief afbeeldingen en live links, zodat de toegang tot het van de app gewoon betekenen dat elke offers te brengen op alle, als youll hebben nog steeds de volledige ervaring.

Kortom, de app functioneert als kanaal om Wikipedia-website. Wanneer u een zoekopdracht uitvoert, wordt WikiDroid grijpen alle informatie dat is relevante en pertinente van Wikipedia, en maak deze op een zodanige wijze dat zijn aantrekkelijk en passend weergegeven op de Android, en dan wordt aan u geleverd op uw telefoon. Alle van de inhoud van Wikipedia is beschikbaar, je arent beperkt tot alleen tekst-gedreven informatie, zoals afbeeldingen en live links arent genegeerd, maar aan u geleverd in een passend formaat.

Elke keer dat u een zoekopdracht, krijgt u suggesties van WikiDroid voor potentiële wedstrijden, en dit betekent dat uw tijd besteed aan het zoeken is merkbaar verkort. U hebt zelfs de optie om voice zoekopdrachten uit te voeren. Elke keer dat de zoekoptie wordt getikt, youll zie een kleine knop met een afbeelding van een microfoon verschijnen naast het zoekvak, net als wanneer u de Android-om een ??zoekopdracht op Google te doen. Het is dan gewoon een kwestie van te tikken op de knop, en het spreken gewenste zoekopdracht, en WikiDroid zal zijn ding doen. Het werkt net als met de reguliere zoeken, zoals voice search maakt gebruik van exact dezelfde techniek en motor.

Er zijn meer mogelijkheden, ook u de mogelijkheid om bladwijzers te maken en zelfs om ze te delen met je vrienden, en je kunt een willekeurige pagina aan te vragen. Je hebt ook een groot deel van de dezelfde Android-tools die worden gebruikt voor browsen online tekst kan worden geselecteerd en gekopieerd naar uw klembord Androids, je kunt delen pagina's met uw vrienden via e-mail, maar ook Facebook en andere netwerken apps, bluetooth en sms-berichten . Je hebt ook de mogelijkheid om met behulp van verschillende talen, en de vertrouwde functies van in-en uitzoomen.

Als u wilt de mogelijkheid om pagina's van Wikipedia op te slaan op uw telefoon, om ze te lezen als offline te hebben, moet je de WikiDroid Plus-versie, die terug zal je 2 dollar hebben.

No comments:

Post a Comment