Thursday, December 27, 2012

Android Lokalisatie Wijzigingen Lokalisatie Market

Het aantal van de iPhone, Android, Symbian en andere smartphone-toepassing in de markten verhoogt zeer snel. Veel van deze toepassingen zijn zeer klein in omvang. De verkoop van deze toepassing is meestal niet vereist een website of uitgebreide marketing materiaal, omdat de applicaties worden verkocht in de iPhone, Android en andere software winkels. Er is dus een groot bedrag als de aanvragen dan kan worden gelokaliseerd in nieuwe talen door het vertalen van 500-1000 woorden of zelfs minder.

Wanneer een toepassing is gemakkelijk en goedkoop te lokaliseren, is het rendabel om lokaliseren zelfs zeer kleine talen. Zodoende worden heel wat lokalisatie project omvat het vertalen van 500-1000 woorden tot en met 10 of meer talen. Wanneer er meer talen in een lokalisatie-project, de betekenis en de werkzaamheden in verband met lokalisatie project management verhoogt.

Dit soort van ontwikkeling zou kunnen betekenen dat de betekenis van de vertaling prijs af. Wanneer de vertaling prijs in het traject van 50 tot 100 USD geen grote besparingen worden gerealiseerd door het optimaliseren vertaalkosten. In plaats daarvan, is het waarschijnlijk verstandig om goed te betalen voor een uitstekende vertaling, indien dit bespaart bv project management kosten en verkort de time-to-market. Zo hoogopgeleide vertalers hebben een betere kans te factureren hogere prijs voor hun vaardigheden.

Vanuit het standpunt van vertaler gezien de afnemende omvang van vertaalprojecten stelt eisen aan zowel de vaardigheden en klantenwerving. Wanneer meerdere kleine toepassingen worden vertaald, heeft de vertaler moet een andere terminologie onder de knie voor elke toepassing. Bovendien, als enkele vertaalproject klein is, het project en client aanschaffingswaarde hoger in verhouding tot de werkelijke vertaalkosten. Anderzijds, niet veel bedrijven ontwikkelen slechts een aanvraag er vertalingen in de andere toepassingen van hetzelfde bedrijf.

In ieder geval smartphone lokalisatie verandert de markt, die nieuwe mogelijkheden voor gekwalificeerde en adaptieve vertalers creëert. Er is ook meer informatie beschikbaar over. Deze informatie geldt vooral ook voor andere smartphone bijvoorbeeld. iPhone lokalisatie.

No comments:

Post a Comment