Monday, December 17, 2012

Snelle oplossingen voor Android Smartphones

blue screen of death

Snelle oplossingen voor Android Smartphones

Heeft u een probleem met uw Android-smartphone? U kunt in staat zijn om ze op te lossen met deze drie snelle oplossingen, zodat u niet hoeft te af te sturen voor reparatie.

Voordat je iets doen, een back-up van uw gegevens! Dat geldt ook voor uw contacten, foto's, video's, apps en persoonlijke gegevens. Anders als uw telefoon beslist om het geheugen wissen terwijl je probeert om het te repareren, verlies je alles en moeten beginnen vanaf nul.

Dus nu dat uw telefoon wordt ondersteund, laten we eens kijken naar de drie snelle oplossingen die de neiging hebben om de meeste problemen met een Android Smartphone op te lossen.

Quick Fix 1: Verwijder de batterij

Je hebt gehoord dat een honderd keer, maar deze uit te zetten en weer aan te zetten weer is vaak de eenvoudigste oplossing die lijkt op magische wijze op te lossen allerlei technische problemen. En dit is altijd het eerste wat elke telefoon reparatie zal doen. Het nemen van de batterij uit om uw handset te dwingen om zich opnieuw in te stellen is ook een goede. Zorg ervoor dat uw handset eigenlijk een verwijderbare batterij heeft voordat u trek het uit elkaar!

Met het apparaat op, verwijdert u de achterklep en verwijder de batterij. Laat het af voor ongeveer een minuut, zet dan de batterij er weer in en sluit de achterklep. Uw telefoon zal opnieuw laden, maar als het niet druk op de aan-knop om het te krijgen om te beginnen.

Als dit niet het probleem oplossen, kan het bijwerken van de software is het antwoord ...

Quick Fix 2: Werk uw software bij

Op dezelfde manier dat een Windows-update kan uw computer de gevreesde 'blue screen of death' alleen te worden de volgende dag opgelost door een Samsung-update te geven, kan software-updates doen even verbazingwekkende dingen voor uw handset van het toevoegen van nieuwe functies aan het oplossen van bugs.

Dus, om een ??software-update te doen, zorg ervoor dat u bent verbonden met een beveiligd Wi-Fi-netwerk en zorg ervoor dat uw telefoon goed opgeladen of aangesloten terwijl je aan het doen bent de update, want het kan een tijdje duren en zet een aanslag op de de batterij. Immers, wil je niet het sterven halverwege een reset.

Tik op het pictogram Instellingen in je apps lijst Blader omlaag en tik Over Phone, tikt u op Software-updates, tik op Nu controleren en zien of er nieuwe updates beschikbaar zijn voor uw handset.

Als u uw telefoon niet bijwerken voor welke reden dan ook het gebruik van de Over The Air update systeem, dan kunt u gebruik maken van de fabrikanten software die bij de telefoon om te controleren op updates. Sluit uw telefoon in uw PC en open de PC Suite. Er moet eenvoudig om de software van daar werken.

Als u nog steeds problemen ondervindt, dan is het resetten van de telefoon naar de fabrieksinstellingen herstelt uw handset op de dag dat het werd geboren ...

Quick Fix 3: Reset om uw fabrieksinstellingen

Als al het andere faalt, het resetten van de telefoon zet dingen terug naar de basis, vaak het verwijderen van vervelende bugs in het proces. Zorg uiteraard wel dat uw gegevens wordt ondersteund eerst omhoog, want dan verlies je alles als je weer op de fabrieksinstellingen.

Als u uw Android-telefoon terug te zetten naar de dag dat het werd geboren, tik op Instellingen, back-up en herstellen, tikt Factory Data Reset en vervolgens Reset Phone tik aan de onderkant van het scherm. Uw telefoon zal u vragen om een ??wachtwoord voordat u op Alles wissen te selecteren.

Als u geen toegang hebt tot uw toestel en kan niet uitvoeren van een reset, kan uw handset kunt u de knoppen gebruiken om een ??reset uit te voeren in plaats daarvan. In dat geval beginnen met het uitschakelen van uw Smartphone.

Als u een HTC of Samsung-apparaat, houdt u de Volume omlaag en Power knoppen op hetzelfde moment om een ??reset te forceren naar de fabrieksinstellingen. Ondertussen voor Sony Ericsson mobiele telefoons moet u de linker en rechter knoppen onder het display te houden, drukt u kort op de aan-uitknop.

In alle gevallen moet u laten alle knoppen gaan als je je scherm van de telefoon veranderen en de systeemherstel-functie moet laden. Nu kunt u kiezen Veeg Data of Factory Reset door op de Volume-knoppen om omhoog of omlaag en de Home-knop om opties te selecteren.

Selecteer Ja om alle gebruikersgegevens te wissen, selecteer Reboot System en uw telefoon is nu gereset worden naar de oorspronkelijke, in de fabriek staat.

Telefoon Reparaties

Als geen van de bovenstaande oplossingen niet werken, dan is het probleem kunnen eventueel ook buiten uw vermogen op te lossen. Of kunnen er risico's verbonden aan de vaststelling van het zelf. Bijvoorbeeld de microfoon niet meer werkt op mijn telefoon en een van de populaire oplossingen online was te rammen een rechtgebogen paperclip van een van de poorten, wiebelen het over en trek het uit echt snel. Natuurlijk, ik wilde niet het risico schade aan mijn dure smartphone.

Het is tijd als deze die reparatie van de telefoon zijn de beste manier om een ??probleem opgelost. Ik nam mijn telefoon in en ze het tegen een kleine vergoeding. Ja, ik was terughoudend om uit te betalen voor dit, maar het is een stuk goedkoper dan wanneer ik geprobeerd om de telefoon vast mezelf en veroorzaakt meer kwaad dan goed. Dus het is altijd wel iets overwegen waard.

Sinds de uitvinding van de smartphone, heeft Adam's leven draaide rond welk model van de iPhone dat hij toevallig op het moment. Als hij niet praten met de jongens in zijn plaatselijke Geek Squad over de nieuwste apps en functies, Adam helpt enthousiast anderen te begrijpen van het feit dat de vaststelling van uw eigen tech is niet zo ingewikkeld als de fabrikanten maken. Hoewel, dat als je ooit een probleem hebben en het gevoel van de diepte, contact op te nemen professionele reparatie van de telefoon altijd is de veiligste oplossing.

No comments:

Post a Comment