Saturday, December 29, 2012

Huur Android Developer Apps voor Jelly Bean OS maken

Smartphones in de wil van Android zijn uitspraak van de stok voor een vrij lange tijd. Te hebben genomen over een mammoet aandeel van de smartphone markt, heeft Android ontwikkeld als de meest geprefereerde besturingssysteem voor mobiele apparaten en tablets. Er zijn vele redenen die kunnen worden geaccrediteerd voor het succes van Android-gebaseerde smartphones en apparaten. Allereerst de 'Android Open Source Project' heeft kunnen steun vergaren van een van de pioniers namen in de mobiele industrie, namelijk Samsung, HTC, Motorola, Intel etc. Ten tweede, de eigen meedogenloze Google's streven verbeteren van de prestaties en de geloofwaardigheid van het platform met periodieke up gradatie heeft bijgedragen aan het succes en de populariteit van Android-smartphones en gadgets. Om de ervaring van een Android-telefoon gebruikers verschillende app ontwikkeling bedrijven te verbeteren zijn op een uitkijkpost toelaten om de van Android-ontwikkelaars in te huren.

De populariteit van Android-apparaten heeft geleid tot de release van nieuwere versies die smartphone-ervaring heeft genomen naar het volgende niveau. De nieuwste versie is de Jelly Bean 4,1 die wordt beschouwd als een van de meest gewilde technologie in de komende maanden. Deze nieuwe versie van Android OS is een snellere, soepelere uitbreiding van de "Ice Cream Sandwich" begiftigd met de eenvoud en schoonheid, zowel op hetzelfde moment. Gemerkt met gemakkelijke vloeiende grafische en textuur, de nieuwe-fanged besturingssysteem heeft veel te bieden op de Android apps en de ontwikkeling van games voor. Het is dan ook geen verrassingen dat veel app ontwikkeling bedrijven zijn het verkennen van de mogelijkheden om de beste Android-ontwikkelaars in te huren om de meest boeiende toepassingen en games te maken.

Toegewijd aan de slimste van alle smartphones, Jelly Bean is een gewoon nog een buitengewone platform dat heeft uitgebreid een veel mogelijkheden om Android-ontwikkelaars om applicaties bedoeld voor uiteenlopende doeleinden te ontwikkelen. Een van de mooiste eigenschappen van deze technologische wonder is haar 'uit te breiden, bruikbare meldingen ". Alle Android-telefoons staan ??bekend om hun soepele besturing over aspecten zoals kennisgevings-en het vermogen van een gebruiker om verbonden te blijven via e-mails, gesprekken of berichten. Met Jelly Bean , de prestaties van de kennisgeving centrum is gestegen door een aantal inkepingen. De nieuwe kennisgeving systeem geeft een grondig inzicht in de dingen die van het grootste belang. Men kan een bericht te sturen of direct terug te keren naar een gesprek. Daarnaast kunnen gebruikers ook meerdere e-mails te openen en foto's op een moment dat maakt het een zeer handige business-cum-vrije telefoon.

Een andere magische eigenschap van Jelly Bean is de mogelijkheid om te helpen een gebruiker te personaliseren zijn / haar home-scherm. Een gebruiker kan de widget van zijn / haar keuze gemakkelijk te plaatsen op het scherm. De schoonheid van het platform het een keer dat er een nieuwe widget is geplaatst op het scherm, de bestaande woont zich automatisch zo plaats te maken voor de nieuwe. Op Jelly Bean, de ervaring van het klikken en delen van foto's op een telefoon is als nooit tevoren. Met een simpele swipe, kunnen foto's worden verwijderd, toegevoegd of gedeeld. Het platform heeft ook plaats gemaakt voor een slimmere intuïtieve toetsenbord dat het typen van berichten en zoeken, een makkelijke activiteit maakt. De bruikbaarheid en interface van Jelly Bean Os is gewoon niet van de wereld.

De nieuwe Jelly Bean OS heeft geroerd een nieuwe golf in de applicatie ontwikkeling van de industrie. Met een dergelijke superieure eigenschappen en attributen, de Android app ontwikkeling bedrijven hebben veel te experimenteren en te verkennen. Echter, om te beginnen met een Android app en game development project voor de Jelly Bean OS, is het noodzakelijk het huren van een Android-ontwikkelaar met de vereiste vaardigheden en ervaring.

No comments:

Post a Comment