Friday, December 28, 2012

Android Tablets Apple VS Android, Winner Takes All

Als u nog niet gehoord van Android-tablets dan heb je gemist tot nu toe op de must-have gadget van het heden! Ze zijn plat, draagbare pc's die house alles onder gewoon een grote touchscreen dus, wordt genoemd tabletten. Ze zijn echt op te blazen in de gadget markt en dus verwacht een enorme strijd tussen de twee titanen tablet Android en Apple te zien.

Android verwijst naar Android OS, het besturingssysteem van Google. Dit is een optie die beschikbaar is voor deze apparaten, maar wat een optie! Google heeft grote inspanningen geleverd om dit besturingssysteem ingenieur te zijn zo eenvoudig te gebruiken en intuïtief mogelijk. Dit betekent dat het zeer gemakkelijk om de overgang te maken van de computer naar tablet-pc als Android werkt in een zeer vergelijkbare manier om Windows, bijvoorbeeld, dat iedereen gewend is.

Apple zijn ook in de markt met hun baanbrekende iPad. Dit was de eerste tablet om echt vast te leggen voor het publiek tot de verbeelding en ze hebben verkocht tot op heden rond een verbazingwekkende 15 miljoen van hen! Apple heeft een enorme aanhang van aanbiddende fanboys en meisjes die gewoon graag haar producten. Dit is iets dat Android zal moeten hard werken aan om dezelfde fanatieke volgende te krijgen, maar in feite Apple is trots op het maken van zeer koel en eenvoudig te gebruiken apparaten.

Maar de machtige iPad is vrij ouderen nu in gadget termen en heeft een aantal grote nadelen dat Android-tablet gebruikers kunnen grinneken op, de meest voor de hand liggende zijn:

Gebrek aan USB-poort - Hoe kun je gegevens overbrengen naar uw iPad?

Flash onverenigbaar - Koop dit en je hebt geen toegang tot Flash games of websites 'Flash-inhoud.

Geen camera - Wie koopt elke vorm van pc deze dagen zonder een geïntegreerde camera?

Beperkte opslag - OK, kunt u koopt een 64GB iPad dat is een redelijk grote opslagcapaciteit, maar er is geen manier om extra geheugen toe te voegen, zelfs niet draagbaar geheugen.

Sommige of alle van deze functies beschikbaar zijn op de iPad 2, maar Android-gebruikers zijn al genieten van al deze privileges zonder de kosten of het lange wachten op een nieuwe Apple vervanging. Dit kan verklaren waarom, volgens comscore.com, Google's Android eindelijk randen voorsprong van Apple op het gebied van gebruikers aan het einde van 2010. Dit is waarschijnlijk te wijten aan haar oproep aan een veel bredere markt.

Het is onmogelijk om aan te geven welke apparaten beter op Android of Apple als dit is een persoonlijke keuze. Echter lijkt het verstandig om te zeggen dat met veel meer keuze van hardware Android is geschikt voor een veel groter publiek, zoals je kunt tabletten kiezen met verschillende grootte schermen, processors, geheugen grootte en andere functies, zoals USB-poorten en camera's, terwijl Apple gewoon bieden de een apparaat in reactie, de iPad.

Als u klaar bent om het winnende team en spring aan boord van de Android bandwagon te sluiten dan kun je maar beter online in te checken voor de beste prijzen en beste keuze. Als je rekening houden met de iPad beperkingen, dan zal je niet ver mis gaan bij het kiezen van de beste Android-tablet en tegen een fractie van de kosten van de Apple-apparaat!

No comments:

Post a Comment