Monday, December 17, 2012

Maak uw eigen Android Apps for Free

500k

Maak uw eigen Android Apps for Free

Wanneer we praten over de telefoon dan onmiddellijk Android komt in onze geest, en we weten dat Android-platform groeit in een haastige tarief wereldwijd. Verschillende bijgewerkt telefoon komt met Android-platform. Meer dan 500K android apps voor meer dan 500 Android-apparaten hebben overspoeld door android market. Om Android Market populairder Applicatie voor Android gratis zijn voor iedereen, hij / zij kan downloaden van een groot aantal website. Miljoenen gratis apps zijn dagelijks gedownload door Android gebruiker.

Hebt u dacht dat als je de kans kreeg om Android-applicatie van uw keuze te ontwikkelen en uw interesse lijkt cool, ik ben 5 eenvoudige sites die u zullen helpen om uw eigen Android apps te maken voor gratis in een paar minuten te suggereren.

5 Sites om uw eigen Android Apps Creëer gratis

1. Gratis Android App Maker

Gratis Android App Maker is een van de beste gratis programma om een ??Android-applicatie te creëren. Hier kan men indienen Android-applicatie op app store in slechts enkele minuten. Android App Maker maakt eenvoudig om een ??app van je eigen te maken. Er zijn een aantal eenvoudige stappen bij het maken van de eerste plaats moet je een sjabloon kiezen en voeg uw inhoud (tekst) van uw keuze en zelfs foto's. Tot slot moet u uw aanvraag in te dienen ter beoordeling. Hier heb je veel gratis lay-outs / templates aan te passen en gemakkelijk te bewerken Android-applicatie van uw keuze.

Zodra uw aanvraag krijgt shortlist en aanvaard dan kunt u deze downloaden van Play Store. Anders zal het alleen worden gedownload op eigen site

2. Android 3 Apps

Android 3 Apps is andere gratis hulpprogramma om een ??Android-applicatie voor je Android gadgets van je keuze maken. Het heeft drie eenvoudige stappen om Android-applicatie te maken. Allereerst moet je een app kiezen dan pas je de inhoud (tekst) van uw keuze en zelfs foto's. Tot slot delen. Deze site bieden vele soorten voorgeladen categorieën zoals Trivia Game, Photo Gallery App, E-Book applicatie waarmee u gemakkelijk een perfecte applicatie te maken volgens uw eigen wensen. Android 3 Apps bieden ook applicaties zoals Radio Station, Band Music Apps, Citaten en grappen, Slider puzzels, Keuze Games, Quiz Games, Truth or Dare, Waar of niet waar, vraag App, Video-speler, Web Photo Portfolio, Android Website bouwer, Blank App Templates die kunnen worden gebruikt. Android 3 Apps maakt gemakkelijk om Android Apps te ontwikkelen zoals de eis.

3. Apps Geyser

Apps Geyser is een gratis service provider, die u helpen om uw sollicitatie te zetten en geld te verdienen via het. Het heeft meer dan 118.602.408 geïnstalleerde toepassing, meer dan 260.193 aangemaakt toepassing en geserveerd meer dan 3610134404 advertenties. Door het gebruik van Apps Geyser kan men een toepassing in eenvoudige stappen. Klik op de knop maken hier heb je een andere optie, zoals website (URL invoeren), HTML-code of plak HTML) en

YouTube-video's, Enter trefwoorden of gebruik Channel URL en nog veel meer en dan verdelen. Apps Geyser geeft je mogelijkheid om advertentie-ondersteunde applicaties te maken en geld te verdienen door middel van dat. Het heeft ook een unieke functie die te maken als andere via andere dienstverlener die het delen van functies, het delen van uw applicaties naar alle belangrijke sociaal netwerk. Ondersteuning van HTML 5 om pop-up weer te geven als deel van de dag of een belangrijke mededeling aan de gebruikers. Dus bij het zien van alle mogelijkheden van Apps Geyser kan ik zeggen dat het creatie, te gelde maken, het beheer van uw android app biedt.

4. App Toch

App helpt toch het creëren van apps voor website. App helpt Maar je toconvert RSS-feeds in een Android-applicatie voor Android OS. Hier heb je de vrijheid om een ??lijst aangemaakt / applicatie te verkopen op de markt (en) of geld verdienen door middel van reclame. Met behulp van App toch kunt u zich wenden een website of blog in de toepassing en deel het met je vriend overal in wereld.

5. Andromo

Andromo geeft je een fantastische platform om professionele applicaties te creëren voor u. Alle type bedrijf kan worden bevorderd aandeel zelfs kan worden gebruikt om een ??nieuw project te bespreken. Zeer paar muisklikken is genoeg om een ??apps te maken en geld te genereren door middel van het toevoegen adverteren aan die applicaties. Applicaties kunnen bevatten interactieve fotogalerijen, blog / news feeds, kaarten, mobiele websites, YouTube video's en nog veel meer. U kunt het genereren van geld door de verkoop van uw toepassing Store Speel met Andromo.

Dus deze 5-website zijn vey handig die proberen om iets nieuws te doen en de creativiteit of voor Android minnaar. Je moet enige kennis van HTML of Java, dan kunt u de toepassing van jou voor je Android te maken.

Ik hoop dat deze voeders op sites om uw eigen Applicatie voor Android gratis zal u helpen het maken van uw eigen Android apps en deel je vriend en de hele wereld

No comments:

Post a Comment