Tuesday, December 18, 2012

Een blik op Android Application Development Life Cycle

de onderdelen

Android wordt veel gebruikt deze dagen in het gebied van mobiele ontwikkeling ten opzichte van andere besturingssystemen. Dit besturingssysteem heeft een overweldigende respons van de gemeenschap van ontwikkelaars. Persoonlijke professionele, wordt elke mobiele apps ontwikkeling dienst waarop Android-applicatie services.

Laten we eens kijken naar de verschillende aspecten van Android applicatie-ontwikkeling. De Android-ontwikkelaars te volgen Android applicatie levenscyclus voor het maken van een app. De Android componenten omvatten activiteit, dienst,-ontvangtoestel en content provider. Er is een activiteit stack alle activiteiten beheren.

De Android-applicatie levenscyclus omvat ook het creëren van een Linux-proces dat de Android app-code inkapselt. Het proces eindigt in twee gevallen - na het voltooien van de code kan worden uitgevoerd of wanneer het systeem nodig heeft om zijn geheugen terug te krijgen voor het uitvoeren van een andere toepassing. In deze methode wordt de levensduur van de toepassing niet direct door zelf.

Het hangt af van het systeem dat uitvoert. Het systeem bepaalt door analyse van de combinaties van een deel van de toepassing die momenteel belang van de app de gebruiker en de algemene beschikbaarheid van systeemgeheugen. Elk onderdeel van de Android app volgt een levenscyclus waarin ze zich in drie staten - input, proces en output. In het begin staat, het besturingssysteem start de componenten om te reageren op de bedoelingen. Op het einde staat de instanties worden vernietigd. Bij werkzaamheden zou de component zichtbaar of onzichtbaar voor de gebruiker. Hiermee is de Android-applicatie levenscyclus van de onderdelen van het Android OS.

Nu wanneer zijn over de activiteit levenscyclus, het weer heeft de volgende vier statussen:

Actief of lopende staat: Als de activiteit boven de stapel. Het is op de voorgrond van het scherm, is zichtbaar voor de gebruiker die actie.

Onderbroken staat: Het is zichtbaar voor de gebruiker, maar niet scherp. Een andere activiteit bezet de top van de activiteit stack. Deze nieuwe activiteit is transparant of niet volledig de volledige ruimte op het scherm. Deze activiteit is in leven, wat betekent dat onderhoudt informatie over alle staten en leden. Het kan worden gedood door het systeem bij lage geheugen situatie.

Stopstatus: De activiteit is niet langer zichtbaar voor de gebruiker, wordt het venster verborgen. Een andere activiteit heeft voorrang dat is de reden waarom het gemakkelijk kan worden gedood door het systeem wanneer de behoefte ontstaat geheugen.

Vernietigd staat: De activiteit is onzichtbaar, is al haar leden informatie opgelucht en het geheugen wordt vrijgemaakt.

Zo Applicatie voor Android diensten omvatten de ontwikkeling van componenten door het volgen van volledige levenscyclus. Door deze perfecte methodiek de Android apps ontwikkeling laat een onberispelijke impact op de mobiele apps ontwikkeling.

Bron van het artikel:

No comments:

Post a Comment