Friday, December 21, 2012

Android 2.1 Hero H6 Wifi Dual Camera Gps Smart Phone

de leuke

Android OS smartphone komt weer. Op dit moment, Hero H6 is de nieuwste Android-smartphone in de Chinese mobiele telefoons markt. De combinatie van sterke functies in een (die met inbegrip van Android OS, WiFi, Java, GPS, camera en FM, enz.), wordt Hero H6 beoordeeld als een briljante prestaties, lage kosten en het heeft een brede toepassing vooruitzicht. Plak nu naar me toe en krijgt de Hero H6 hot spots.

1. Besturingssysteem: Google Android 2.1 In vergelijking met de versie 1.5, Hero H6 is robuust ten gevolge van zijn besturingssysteem is opgewaardeerd naar Android 2.1, wat betekent dat de functies zijn krachtiger en de ervaring van de Hero H6 zal meer prachtig en comfortabel. Met Hero H6, dont moet je geen moeite om de software die u nodig meer vinden sparen.

2. WiFi, JAVA, GPS en Dual Camera's Hero H6 ondersteunt WiFi, Java, FM en GPS. Met WiFi, kunt u het draadloos internet surfen zonder extra kosten altijd en overal. Als een slimme telefoon, Hero H6 ondersteunt ook Java-applicatie, die deze geweldige applicaties zoals Facebook, Opera, Google Map, Skype en vele andere verwante apps betekent.

Ondertussen GPS is verkrijgbaar in Hero H6.Just de voortzetting van deze perfect rijdend partner, kan het een voorkeur draagbaar navigatiesysteem bij het nemen van een reis of het verliezen van richtingen. Bovendien draagt ??ook dual 1,9 MP camera's. Ongelooflijk, het bijna ondenkbaar dat een mobiele telefoon kan Wi-Fi, Java, GPS en camera, geen camera, maar twee camera's te ondersteunen.

3. 3,5 mm koptelefoonaansluiting Arranged 3,5 mm koptelefoonaansluiting, niet alleen telefoontje, maar muziek met koptelefoon, alle voldoen aan de eisen met Hero H6.

4. Gravity sensor Veel mobiele telefoon games moet draaien in de ondersteuning van de G-sensor, maar zelf-installatie. Terwijl Hero H6 kan perfect zijn om een ??dergelijk systeem te spelen en je kunt downloaden van een aantal medewerkers ook. Schudden voor thema's en liedjes te veranderen en het spelen van de leuke spelletjes, geweldig slimme telefoon is.

Laatste maar niet de minste, Hero H6 is een uitzondering onder die andere duurdere smartphones. Het biedt u de laagste prijs met extreem krachtige functies en kwaliteit. Slechts € 138 (Gratis verzending) is betaalbaar inderdaad in Vkamobi.com, een betrouwbare shopping site uit China.

Indien u meer info, check it out hieronder, thx

No comments:

Post a Comment