Friday, December 28, 2012

Android Tablet PC Product Range Essentials

Merkloze Android Tablet PC - betere technologie, een beter rendement

Om de niet-ingewijden Smart Phone retail winkeleigenaar en consumenten, de ultieme telefoons in slimme telefoon zijn populair en high profile merken zoals een Samsung of een Motorola. Dit zijn merken, die hoge recall waarde hebben, dankzij het constante bombardement van reclame voor hun verschillende modellen. Voor elke nieuwe model geven ze je zullen worden onderworpen aan het zien van de modellen overal om je heen-op kranten, tv en internet ook.

Maar bent u zich ervan bewust dat onder de motorkap al deze merken dezelfde besturingssysteem of software die het mogelijk maakt de hardware van een slimme telefoon om soepel te functioneren gebruiken? Aangepaste functies onderscheiden een merk van de ander. Of het nu een Motorola of een Samsung, zijn de consumenten die kopen van uw winkel meer te betalen voor de merknaam dan de technologie.

Android OS

Er zijn verschillende soorten van OS beschikbaar voor Smart Phones. Terwijl Apple maakt gebruik van exclusieve eigen software om de ontwikkeling van hun stal van slimme apparaten zoals de iPhone, iPad en diverse andere producten, is er alternatieve open source software beschikbaar, zoals de Android, van Google. Nu, Androids zijn de ultieme mobiele technologie en zijn intuïtief, prachtige software.

Dankzij Android Tablet PC

Dankzij Google's revolutionaire Android is het mogelijk om het bouwen van een enorm aantal apparaten en dat ook de meest succesvolle vorm van de tablet-pc. Dit wordt snel een revolutie in de computer wereld. Niet langer hebben mensen afhankelijk te zijn van dure gepatenteerde, hoog volume hardware om verbinding met het internet. De Android Tablet PC is een punt in de informatietechnologie die is het maken van computers overal tegen ongeëvenaarde prijzen. Tech-ondernemers vinden het steeds makkelijk om Android Tablet PC samenstellen tegen zeer voordelige prijzen, dankzij de baanbrekende technologie achter de rug.

Dit is waar de merkloze Android Tablet PC fascineert consumenten / verkopers

Gezien het feit dat de meeste merken zijn dezelfde processors, geluidssystemen en slapping montage op verschillende stijlen van kappen in een verscheidenheid van kleuren en afwerkingen hier is iets voor de veeleisende Android Tablet PC, die gebruikers, die het gebruiken voor de pure technologie die de Tablet PC biedt .

Denk er eens over ..

De prijzen van een top-tarief Tablet, zoals die worden aangeboden door de HTC Flyer is gepland tot ongeveer 730 dollar kosten en wordt geleverd met eerste Android Gingerbread tablet met 7 "inch scherm, 3G/Wi-Fi connectiviteit, 5MP camera en een 1GHz Qualcomm processor.

Xoom tablet van Motorola is tot $ 800 tot $ 600 kost, afhankelijk van de gegevens die van plan is jou kiezen. Met een indrukwekkend aantal functies, zoals een dual-core Nvidia Tegra 2-processor, 2 camera's en een HDMI-video is het een van de betere geprijsd tabletten.

En tot slot, de Samsung Galaxy Tab Prijs met een 7-inch Multi-touch screen, heeft de nieuwste Android OS v2.2 lopen en dicht bij 1GHz Hummingbird processor heeft voor het inschakelen van 3D-graphics. Prijzen variëren van $ 200 tot $ 400 en zijn waarschijnlijk de entry-prijzen voor de tablet-apparaten.

iPad door Apple, de eerste uit te brengen van de Tablet komt op zijn nauwe-source en kost $ 499 voor een WiFi met 16GB. De 64GB-model met WiFi en 3G is om kosten meer dan $ 829.

Echter, als je om te ontdekken dat een lokaal merk zoals Eximus Android 2.1 Tablet, bij volle belasting op functies, zoals een 7 inch touch screen, WiFi, Camera en HDMI-functies slechts # 132,45 (verzendkosten inbegrepen) kost, dan heb je de eerste zou zijn om in te stemmen dat de merkloze Androied Tablet PC is wat je nodig hebt om te kopen. Groothandel prijzen zijn zo laag als 115,43 dollar en worden geleverd vrij van kosten voor bulk orders.

Voor branded Android Tablet PC bent u in wezen het betalen uit je zak voor stijl, ziet er, de aantrekkelijke verpakking en de merknaam. Hun prijzen zijn fantasie en de functies getweaked aantrekkelijk. Toch zou het je verbazen om te ontdekken dat je niet alleen besparen op het geld, maar u zult het verkrijgen van op de technologie voor ook.

Hier is de reden waarom u zou moeten de merkloze Android Tablet PC

Merkloze Android Tablet PC zou bieden u meer variatie in termen fysieke ontwerpen en helpen u besparen op de kosten van hardware. Retailers moeten ijverig kiezen hun leveranciers, omdat niet alle in de fabriek geprijsd Android Tablet PC's zijn van topkwaliteit. Peer review, moet boven-beursgenoteerde fabrikanten en online portals je keus zijn.

No comments:

Post a Comment