Tuesday, January 1, 2013

Android 4.0-update voor Samsung Galaxy Note beschikbaar zijn in Q2 met speciale extra's

Android 4.0-update voor Samsung Galaxy Note beschikbaar zijn in Q2 met speciale extra's

Als u een nieuwe gebruikers van de Samsung Galaxy Note of je gaat naar deze smartphone te kopen dan zal het de moeite waard je te vertellen dat de gadget is uitgerust met schitterende specificaties. Het heeft een 8 MP shooter voor het vastleggen van prachtige foto's. Je krijgt de camera functies zoals autofocus, LED-flitser, geo-tagging, touch focus, gezicht en lach detectie en beeldstabilisatie bovendien. De gadget bevat ook een GPRS en Wi-Fi voor het aansluiten van internet, plus je ook diverse internet apps te krijgen in dit apparaat, zoals Google Search, Maps, Gmail, YouTube, Calendar, Google Talk en Picasa integratie. Bovendien is uitgerust met media player, stereo FM-radio met RDS en TV-out functies voor het doel van entertainment. U kunt last krijgen het interne geheugen van 16/32 GB in, en kan meer ruimte toe te voegen tot 32 GB in de microSD-kaartsleuf.

De Android 4.0 update voor de Samsung Galaxy Note, die werd beloofd te worden gelanceerd in Q1, is uitgesteld voor het tweede kwartaal van dit jaar. Je zal een aantal speciale apps ook opschieten met deze update.

De roll-out van de Android 4.0 update voor Galaxy S II en Galaxy Note werd beloofd door Samsung worden gelanceerd eerder dit jaar in het eerste kwartaal. De Galaxy S II krijgt de update, terwijl de Galaxy Note gebruikers zijn nog steeds te wachten op de Android 4.0. Per recente aankondiging van Samsung, updaten naar de Galaxy niet is uitgesteld tot het tweede kwartaal van 2012. Volgens deze aankondiging kan worden gehoopt dat de update kan op elk moment worden gelanceerd van april tot juni. Maar Samsung is bereid om te laten zien dat het wachten zal de moeite waard zijn. Het kondigde aan dat de update beschikbaar zal zijn met wat extra goodies die exclusief zijn voor de Galaxy Note op dit moment.

Een Premium Suite van toepassingen en extra multimedia-functies worden weergegeven in deze gadget. De S-Pen toepassing is beschikbaar in de Premium Suite. Het vergemakkelijkt u krabbelen met capacitieve stylus die beschikbaar is in deze gadget. Bovendien kunt u tekent tafel en roosters die automatisch worden gedigitaliseerd met het oplossen van de hand getekende numerieke formules. U krijgt ook Mijn verhaal app in de Premium Suite die faciliteert u te maken gepersonaliseerde digitale kaarten voor uw dierbaren.

Afgezien van dit, zal een speciale versie van Angry Birds Space ook aan u worden verstrekt. In deze versie, dan krijg je 30 extra Danger Zone niveaus, die niet beschikbaar zijn in een ander platform. Er is geen twijfel dat u de briljante functionaliteit van de Android 4.0 krijgen na de update. na update van het besturingssysteem vindt u de nieuwe functies zoals Face Unlock, vernieuwde multitasking uitzicht, GPU versnelde UI, en nog veel meer.

No comments:

Post a Comment