Sunday, January 13, 2013

Android wijzigen mobiele telefoons Smart Phones

Android wijzigen mobiele telefoons Smart Phones

De Sony Ericsson Xperia Play is een PlayStation gecertificeerde smartphone. Deze mobiele telefoon is speciaal ontworpen voor de mobiele gaming. Deze mobiele telefoon is de nieuwste telefoon in de Xperia reeks Android-gebaseerde smartphones. Deze mobiele telefoon biedt alle smartphone functionaliteit die de meest serieuze gebruikers zou kunnen hebben. Dit zal ook u voorzien van spannende gaming ervaring dat elke gamer zou willen. De uitschuifbare gamepad blijkt dat er een digitale D-pad, het is ook ontworpen met twee analoge touchpads, twee schouderknoppen en de vier PlayStation pictogrammen: cirkel, kruis, vierkant en driehoek. De Sony Ericsson Xperia Play verbruikt minder stroom tijdens het surfen op het web. O2 in het Verenigd Koninkrijk zal de verkoop van een exclusieve White versie van de Sony Ericsson Xperia Play bij het van start in de komende paar maanden.

De Sony Ericsson Xperia Play is de eerste PlayStation-gecertificeerde smartphone. Deze mobiele telefoon is uitgerust met aa 4-inch touchscreen display en wordt aangedreven met een 1GHz-processor, samen met een 512 MB RAM module.This mobiele telefoon beschikt ook over een 5.1 megapixel achteren gerichte camera en een VGA-camera aan de voorkant. Het ondersteunt ook 3G en het draait op Android 2.3 Gingerbread OS. Deze slimme telefoon heeft ook stereo speakers aan de achterkant. Het is ook gewapend met GPRS, Wi-Fi 802.11 b / g / n en Bluetooth.

De meeste van de nieuwste smartphones op de markt draaien op een Android-platform. Android mobiele telefoons zijn beschikbaar in alle toonaangevende merken. Android is sterk verbeterd het proces waarin nieuwe en innovatieve mobiele diensten en ontwikkelingen worden ter beschikking gesteld van de eindgebruiker. Het Android-platform bestaat uit een besturingssysteem, middleware, een gebruiksvriendelijke interface en krachtige toepassingen. De geïntegreerde bundel van software heeft verlaagd de huidige kosten van de ontwikkeling van mobiele apparaten en diensten. Het Android-platform heeft een licentie in een van de meest vooruitstrevende open-source licenties beschikbaar de exploitanten en fabrikanten van ongekende vrijheid om te ontwerpen, te bouwen en te verspreiden hun eigen producten.

Android mobiele telefoons en tablets draait het besturingssysteem hebben ervaren een enorme groei in de afgelopen jaren. Dit heeft de consument en ontwikkelaars hongerig voor een nieuwe release van het Android besturingssysteem. De nieuwste versie van het platform is de codenaam Gingerbread. Een aantal van de kenmerken van de nieuwe versie zijn algemeen bekend. Een dergelijke toevoeging is video-chat, ter ondersteuning van de protocollen die worden gebruikt door Google Talk. Ook android is nu een van de meest populaire besturingssystemen voor nieuwe tablet-apparaten. Volgens de huidige schattingen, zou Android potentieel op de tweede plaats in de race om marktaandeel. Deze stijging van het marktaandeel is vooral te wijten aan de lagere prijs van de toestellen die draaien op Android en Android mobiele, en ook de aanwezigheid van de Open Handset Alliance. Er zijn veel Android-apparaten het raken van de markt elke maand.

No comments:

Post a Comment