Thursday, January 10, 2013

Android Application Development

Android Application Development

Google speelt een belangrijke rol in Android programmering. zijn goed bewonderd om hun innovatieve design, ondersteuning voor meerdere netwerken en de mogelijkheid voor het inlijsten van diverse toepassingen. Android-platform is zeer vriendelijk en comfortabel als het gebaseerd is op Java programmeertaal die zeer gemakkelijk ti leren. Android-platform heeft veel mobiele gebruikers en Android programmeurs aangetrokken. Nu is de android apps platform is vertrouwen waard omdat het vrij is van bugs en fouten. Mobiele apps zijn nu een inhaalslag in een snel tempo brand, kan het beveiligingstoepassingen, leuke toepassingen, zakelijke toepassingen, internet toepassingen, hulpprogramma's en nog veel meer kan worden uitgevoerd op een smartphone platform. Als gebruikers zijn enorm vermenigvuldigen met de eisen van zowel op maat en op maat gemaakte toepassingen voor hun respectieve apparaten, de meeste van de toonaangevende fabrikanten van smartphones spelen belangrijke rol om te gedijen in het.

Android SDK wijzigen zodanig dat automatisch vindt bugs en test de toepassing. Hoge prestaties en kwaliteit toepassingen kunnen worden ontwikkeld met behulp van de SDK omdat het grote ingebouwde functies en een hoge mate flexibiliteit te ontwikkelen slimme mobiele applicaties. Dus het is waar dat het bouwen van innovatieve en verreikende vereisen altijd zeer kundige en ervaren Android-ontwikkelaars.

Huur Android Developer

Android is een open source besturingssysteem, set van software en is een platform voor smartphones of mobiele telefoons die middleware en essentiële toepassingen omvat. Android is gebaseerd op Linux-besturingssysteem. Mobile Programming LLC is het meer te zoeken naam voor Android ontwikkeling service.

Android ontwikkelaar taalvaardigheid:

* Goede beheersing android ontwikkeling

* Diepgaande kennis van android

* Kennis van de nieuwste technologie, zoals als Android 1.1 SDK

* Zeer ervaren team van Android Developers

* Snelle respons

* Vloeiend in Engels

* Goede communicatie vaardigheden

* Werk alleen voor je eigen project

* Gemakkelijk te begrijpen je Android mobiele applicaties eisen

* Geschikt om Customization passen alle soorten toepassingen

* Minimaal 2 jaar ervaring

* Goede beheersing in Android programmering

Mobile Programming LLC is een beste, professionele en ervaren IT-bedrijf, en is anders dan andere bedrijven die je kunt voelen als je naar ons weten.

No comments:

Post a Comment