Tuesday, January 1, 2013

Android App Development - Een Art of Business

Android App Development - Een Art of Business

U moet hebben gehoord van de naam van de Android-technologie elke keer dat u praat met de Smartphone. Maar wat de Android-technologie? Android is een mobiele OS en software laag tussen een bekend bedrijf "Google". Android-technologie is een development tool kit en API's voor applicatie-ontwikkeling, en mobiele development kit is ook bekend als Android SDK kit bevat. Android app ontwikkeling is een belangrijke speler in de mobiele applicatie-ontwikkeling.

Android app ontwikkeling is vergelijkbaar met Java codering en alle ontwikkelaars met een goede kennis van programmeren in Java kunt maken mobiele applicaties met behulp van de Android SDK. De prachtige eigenschap van Android mobiele heeft een enorme fan volgende over de hele wereld. Bedrijven begonnen te Android-applicaties die uniek zijn voor die markt savvy om draagvlak te creëren. Er zijn een aantal diensten in de ontwikkeling van software beschikbaar voor Android app ontwikkeling markt, maar niet iedereen kan uw verwachtingen te voldoen in actie.

Door te kiezen voor de diensten van Android software ontwikkeling in een unieke applicatie voor uw bedrijf te creëren, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het bedrijf kan uw ideeën en wensen te begrijpen communiceren. Er zijn verschillende bedrijven in India zijn het meest favoriet onder de klanten wereldwijd als gevolg van hun buitengewone ontwikkeling, en goedkopere tarieven. De Indiase bedrijven kan ook direct het overnemen van de Android-ontwikkelaars en biedt flexibiliteit in betalingsvoorwaarden.

Google Android SDK development kit vrij beschikbare open source-platform is dan ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling Android applicaties is niet zo hoog. En een ander voordeel van dit platform is open source Android OS ondersteunt applicaties van derden en ontwikkelaars van vrije toegang tot alle landen. Minder investeringen, maximaal rendement! Zal niet profiteren van deze situatie? Veel software bedrijven zijn begonnen aan offshore diensten aanbieden.

Dit is de reden dat je hebt Android App ontwikkeling van de immense populariteit van de Smartphone markt:

De android SDK development kit is verkrijgbaar als een open-source platform van Google, dus je moet zorgen te maken over licenties spullen en een maximale return on investment te krijgen.

Het is een tijd van smart phones die kunnen maken dat ons leven beter en intelligenter. Android applicaties en andere functies van Android-apparaten echt veranderd hoe wij leven. U kunt lezen en versturen e-mails naar prognoses te bekijken op uw mobiele telefoon, kijk naar het nieuws, vind de locatie, raadpleeg dan een arts online reizen boeken tickets online via uw mobiele en er zijn veel andere dingen die je kunt doen met Android Smartphone.

Applicaties in de Android spel in 2D en 3D, biedt een unieke ervaring voor de spelers. Echter, zoals de Android Smartphone is niet beperkt tot entertainment applicaties, heeft een scala aan zakelijke toepassingen die veel taken van het bedrijf te vereenvoudigen.

Er zijn veel online communities waar ontwikkelaars kunnen begeleiding en advies voor Android app ontwikkeling te krijgen. U kunt gratis geen suggesties. Je kunt praten over ontwikkelingsvraagstukken voordat je en krijg resolutie. U kunt ook uw ideeën met andere ontwikkelaars en op dezelfde manier kunt u ook de meest actuele trends en middelen in de internationale markt om te leren.

No comments:

Post a Comment