Sunday, January 6, 2013

Android Application Development Door Android Developer is anders dan Apple

Android Application Development Door Android Developer is anders dan Apple

Mobiele telefoons zijn waarschijnlijk de meest gebruikte technologische apparaat. Mobiele gebruikers zijn altijd toegang tot het internet via deze apparaten. Dit veroorzaakte een vlaag in de ontwikkeling van applicaties voor telefoons.

Er zijn twee primaire mobiele platformen op de mobiele telefoon markt van vandaag. Dit zijn Android en Apple mobiele telefoons worden gebruikt door mensen. Bijna 40% van alle platforms zijn gebaseerd op het Android-systeem.

De overige 60% van de mobiele platforms wordt door de appel telefoon. Het besturingssysteem van de twee zijn nogal verschillend van elkaar. Deze leidt tot verschillende toepassingen voor de mobiele telefoons.

Android applicatie-ontwikkeling is veel gemakkelijker dan appel ontwikkeling. Eigenlijk is de goedkeuring is het makkelijkste voor een android ontwikkelaar. De reden hiervoor is dat er geen goedkeuring android app ontwikkelingsproces.

Apple-programma's moeten worden goedgekeurd voordat ze worden verkocht in de winkel. Android applicatie-ontwikkeling heeft geen goedkeuringsproces. Een Android-ontwikkelaar publiceert toepassingen in Android Marketplace.

De leidt tot veel minder angst voor een android ontwikkelaar het creëren van apps. De ontwikkelaar kan nog veel meer creatief te zijn in android app ontwikkeling. Er is meer vrijheid gegeven aan de android ontwikkelaar voor het ontwerp.

Dit betekent niet dat een android app-ontwikkelaar heeft geen parameters. Integendeel, om te krijgen klanten, te worden ervaren. Ervaring is van vitaal belang om opgemerkt te worden in de Android app ontwikkeling.

Veel websites tegemoet te komen aan die in de Android Developer veld. Deze sites bieden zelfs leidt tot een gekwalificeerde android ontwikkelaar. Leads zijn potentiële klanten die behoefte hebben aan een toepassing.

Sites bieden ook belangrijke informatie over

. Deze informatie wordt weergegeven op de Apple Muse blog website. Een groot aantal ideeën worden uitgewisseld over android app ontwikkeling.

De informatie in deze blog is altijd aan het veranderen voor een android ontwikkelaar. De android applicatie-ontwikkeling wereld is ook aan het veranderen. Dit leidt tot nieuwe informatie altijd wordt vrijgegeven voor ontwikkelaars.

De nieuwe informatie voor aanbiedingen met het publiceren.

Deze locaties blog aandelen de beste manier om een ??Android-applicatie te publiceren. Dit is de primaire manier waarop een Android-ontwikkelaar zal ervaring opdoen.

Publishing biedt posities in de android applicatie-ontwikkeling. Dit is belangrijk om de nieuwe klanten op regelmatige basis. Deze klanten hebben behoefte aan android app ontwikkeling van alle soorten.

Er is veel informatie voor een android app-ontwikkelaar om te weten. De android applicatie-ontwikkeling industrie is altijd aan het veranderen. Zo schrijven helpt blijven stroom in android app ontwikkeling.

No comments:

Post a Comment