Friday, January 11, 2013

Android applicatie-ontwikkeling

Android applicatie-ontwikkeling

Android applicatie-ontwikkeling is het effect van die nieuwe toepassingen worden gemaakt voor de Humanoid operatieve groep. Toepassingen worden vaak gerijpt in de Beverage programmeren faculteit met behulp van de Android Software Gebruik Kit, maar nieuwe gebruik gereedschappen zijn verkrijgbaar. Met ingang van april 2011, is meer dan 200.000 applicaties persoon gevormd voor Humanoid, met meer dan 3 kardinaal downloads. De Golem structuur heeft ook uitgegroeid tot een favoriet te krijgen onder de ambulante ontwikkelaars. [Krediet nodig] Een juni 2011 Verken aangegeven dat meer dan 67% van de overzeese ontwikkelaars het platform gebruikt, bij het lezen van de uitgeverij.

De Android Applicaties Development Kit (SDK) bevat een deken set van hulpmiddelen voor de verwerking. Deze vergunning een debugger, bibliotheken, een telefoon emulator op basis van QEMU, validering, introductie schrijven en tutorials. Op dit moment gebaseerd benutting platforms laat computers spuiten Linux (elke recente desktop Linux afstand), Mac OS X 10.5.8 of later, Windows XP of hoger. De officieel opgeschort geïntegreerde benutting omgeving (IDE) is Excel met behulp van de Automaton Process Tools (ADT) Plugin mag tho 'ontwikkelaars gebruik geen schoolboek toepassing te censureren Drink-en XML-bestanden vervolgens te dwingen waren tools (Drink Development Kit en Apache Ant zijn verplicht) te creëren, te verhogen en te debuggen Robot toepassingen zo gezond te houden bespoken Humanoid apparaten.

Android applicatie-ontwikkeling zijn betamelijk een rage rondom de bol als een afwerking van die bedrijven zijn zoektocht naar app-ontwikkelaars in automaat, zodat ze kunnen profiteren van hun job ideeën over de stijlvolle toepassing. Het gebruik van Android-gebaseerde smartphones bloeit, met veel dan 50.000 Humanoid apps bestaan ??al een industriële. De Automaton ophaalbare geluid markt floreert op een schitterende plaats van 32 per centime elke periode (kiem: Gartner), staat met nieuwe toestellen vrijgegeven alle de instantie. Vervaardiging deskundigen zwanger van de donder dankt te veel aan de populariteit van de open-source karakter van het OS.

Android applicatie-ontwikkeling biedt diverse werkzaamheden voor een waarde GPS, Multimedia, Geolocatie, Bluetooth en Wi-Fi afhing gebruik. Automaton OS heeft stoere concord voor Graphics, Frequence en Media Types. Het heeft een gemakkelijke reden van ngo borg voor programmeurs om positie party applicaties en tools te creëren.

e-mail:

contact: 91 8953261726

te bezoeken:

No comments:

Post a Comment