Wednesday, January 9, 2013

Android Application Development met behulp van PHP

Android Application Development met behulp van PHP

PHP is de open source dynamische taal die op grote schaal wordt gebruikt in de implementatie van verschillende soorten toepassingen. Als een web development bedrijf zijn wij spelen met de open source componenten van PHP applicaties, e-commerce website ontwikkeling, CMS-integratie en android applicatie-ontwikkeling te doen. PHP is te mooi een open source platform om het even welk type van web-applicaties mogelijk te maken.

Android is ook een open source taal en besturingssysteem voor mobiele telefoons. Android-platform is breed en open voor android ontwikkelaars om hun apps op te slaan in app stores. Nu is een PHP ontwikkelaar kan ontwikkelen android applicaties in PHP. Een PHP poort wordt gebruikt om android draaien en met de scripting laag van android een PHP ontwikkelaar kan PHP android applicatie te bouwen. PHP installeren voor android een PHP ontwikkelaar moet een telefoon of emulator te draaien android en de ontwikkelaar moet de onbekende bron in staat stellen onder Instellingen voor toepassing. Na die set ontwikkelaar kan installeren van de SL4A milieu en PHP voor android APK.

In alle gevallen kan het niet zo goed werken met uw telefoon. Om een ??betere oplossing te krijgen op deze moet je de Android SDK downloaden. Stel een emulator en schrijf code met je favoriete editor. Na het downloaden pak het en voer de Android applicatie in de directory en stel emulator. Selecteer de virtuele apparaten van Android SDK en AVD Manager menu en klik op de nieuwe knop. Dan krijg je de Droid emulator instellen en klik op de startknop. Duw uw PHP script om virtuele apparaat met behulp van een programma genaamd adb die een deel van de Android SDK is gelegen in het gereedschap directory. Dan kunt u de server starten en verzonden scripts. Deze dingen zullen helpen voor android applicatie-ontwikkeling met behulp van PHP.

Wij bij Andolasoft zijn zeer ervaren in PHP ontwikkeling, e-commerce website ontwikkeling en CMS-integratie. We hebben een team van deskundige PHP-ontwikkelaars met ervaring in dit domein en garanderen u van het verstrekken van robuuste oplossingen voor uw bedrijf in de kosten effectieve manier.

Voor meer informatie kunt u terecht op

No comments:

Post a Comment