Friday, January 11, 2013

Android Apps Wat u moet weten over hen

Android Apps Wat u moet weten over hen

Android apps zijn applicaties die zijn doorgaans ontworpen met de programmeertaal Java, in samenwerking met de Android Software Development Kit. Echter, er zijn andere development kits, zoals de Android NDK of inheemse tools voor extensies of apps in C / C.

Er is een visuele omgeving die bekend staat als Google App Inventor die de beginners en stagiair ontwikkelaars gebruiken. Dit wordt ook gebruikt door de meerdere telefoonnummers web-based applicatie framework.

De eindgebruikers kunnen krijgen Android-apps in twee methoden. Ze kunnen ze van een applicatie winkel als de Amazone App Store en Google Play. Ze kunnen ook downloaden en het opzetten van de APK-bestand van de app van een website van derden.

Als u gebruik maakt van de Google Play Store, kunt u surfen door, downloaden, en te wijzigen apps die worden gemaakt door de ontwikkelaars en gelanceerd door Google. Deze apps zijn gekenmerkt op Google Play Store en kunnen vooraf worden geïnstalleerd op gadgets die vasthouden aan de verenigbaarheidscriteria van Google. De lijst met toepassingen die zijn zeer geschikt voor de gadget wordt gescreend door de app. Bovendien kan de app-ontwikkelaars beperken hun apps op specifieke dragers of transporteurs voor commerciële doeleinden.

Tot de maand september 2012, is het aantal toepassingen beschikbaar voor Android stak 650.000 en de prognose van de apps die zijn gedownload van de Google Play Store overtroffen 25 miljard. Statistieken zeggen dat het aantal apparaten waarop Android OS is geïnstalleerd 400 miljoen overschreden.

Multitasking van Android Applicaties

De multitasking-functie van Android-applicatie is opgewaardeerd met de lancering van Android Ice Cream Sandwich 4.0 versie. Als de gebruikers houdt u de multitasking-toets of de home-knop van een Android-gadget, zal een task manager komen die beschikt over een lijst van de apps die de laatste tijd zijn geopend. De gebruikers kunnen ervoor kiezen om te beginnen met het gebruik van de app in de staat waarin deze werd gebruikt op de vorige keer.

Android-software ontwikkeling

Dit is de procedure waarbij nieuwe apps worden gegenereerd voor het Android OS. Een enquête in juni 2011 kan worden vastgesteld dat meer dan 67% van de mobiele telefoon ontwikkelaars hebben het Android-platform voor het publiceren van apps gebruikt. Mobiele ontwikkelaars zijn het vinden van het platform zeer gebruiksvriendelijk. In het tweede kwartaal van het jaar 2012, hebben ongeveer 105 miljoen Android-smartphones verkocht hetgeen neerkomt op een aandeel van 68% van de smartphone-verkoopcijfers tot dat kwartaal.

Android app development tools

De volgende tools worden gebruikt voor de app ontwikkelingsproces:

Android Software Development Kit (SDK)

Android Open Accessory Development Kit

Inheemse development kit

HyperNext Android Creator

App Inventor voor Android

The Simple project

Simple DirectMedia Layer (SDL)

Basic4android

Het is de moeite waard te vermelden dat de app-ontwikkelaars altijd uitdagingen in verband met Java-standaarden staan ??omdat er geen vastgestelde norm wordt gebruikt voor de ontwikkeling daarvan. Voor dit probleem, hebben veel instrumenten ontwikkeld die helpen bij het Android conversie-activiteiten. Wanneer u de geloofsbrieven en de vooruitzichten van Android app-ontwikkelaars beoordelen, moet u ervoor zorgen om volgende tips in overweging nemen, waaronder ervaring, locatie, vaardigheden enz.

No comments:

Post a Comment