Saturday, January 12, 2013

Android Apps Development Voor Kindle Fire HD

Android Apps Development Voor Kindle Fire HD

Android-ontwikkelaars ontwikkelen een groot aantal apps voor het Android-platform, maar de meeste van hen faze uit of komen niet op de voorgrond, omdat de Android landschap is zo groot. Android applicatie-ontwikkeling teams zijn zich bewust dat 1,3 miljoen apparaat activaties plaatsvinden elke dag. Dit geeft in ieder geval de zekerheid dat de doelgroep is vrij groot, maar wat ontbreekt is dat apps nauwelijks opvallen. Omdat het een hele uitdaging om Android apps op te vallen in de Google Play Store, daarom is het een goed idee om apps voor de Kindle Fire te maken en te lanceren voor het eerst in de Amazone Store. \u003e

Android-ontwikkeling India is altijd in beweging om nieuws apps maken, omdat het klantenbestand is zo groot, wat betekent dat er een groot aantal potentiële kopers. Maar als er zo veel kopers zijn er ook die veel apps in de Play Store ook. Android applicatie-ontwikkeling teams zijn zich ervan bewust dat slechts een paar van hun apps ooit geld te verdienen voor hen. De Amazon Appstore is een geweldige optie voor alle Android applicatie-ontwikkeling teams. De reden hiervoor is dat Kindle Fire heeft ondervonden veel succes in minder dan een jaar. Kindle Fire heeft al gevangen een marktaandeel van 22% van de tablet markt in een zeer korte tijd waardoor wordt gewaarborgd dat een tablet naast Apple ook verkopen als zoete koek. Dit marktaandeel is gebonden om te groeien met de nieuwe Kindle Fire HD's wordt gelanceerd voor de feestdagen.

Android ontwikkeling van India krijgt een kans om apps te ontwikkelen en op de markt het door de Amazone App Store, omdat deze vooraf is geïnstalleerd op elke Kindle Fire. Aangezien Google Play Store is niet geïnstalleerd en het zou een beetje inspanning van de kant van de gebruiker vereisen om het te krijgen geïnstalleerd, dus veel gewoon kiezen voor Amazon Appstore. Ook een andere factor die kantelt in de richting van Amazon, is het feit dat de meeste van de apps developd voor Google Play Store niet zijn geschreven in het bijzonder voor de tabletten. Het is een goed idee als Android ontwikkeling van India team vooral schrijft apps voor de tablet-scherm.

De meeste Android applicatie-ontwikkeling team realiseert zich dat een goede app zou moeten kunnen profiteren van een scherm dat groter is dan het scherm van een smartphone. Als het echt een goede tablet app, dan zal het in staat zijn om niet alleen voelen wat voor soort oplossing die het nodig heeft, maar ook het optimaliseren van de weergegeven gegevens die volledig afhankelijk is van de resolutie. Het is noodzakelijk dat een groot scherm resolutie zal ongetwijfeld weer meer informatie.

Android applicatie-ontwikkeling teams zijn zich ervan bewust dat schuiframen is een van de manieren waarop de weergave op tablets kan worden geoptimaliseerd. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker nauwkeurig kunnen geven de informatie en kan ook de display.

Met Kindle Fire apps gelanceerd via de Amazon Appstore, het spreekt voor zich dat dit zou stijgen naar de top vrij snel. Daarom is het belangrijk dat Android ontwikkeling van India zou moeten overwegen het vooruitzicht van het schrijven van apps die speciaal zijn bedoeld voor de Kindle Fire HD tablet.

Voor meer info: -

No comments:

Post a Comment