Saturday, January 12, 2013

Android gebaseerde sociale netwerken

Android gebaseerde sociale netwerken

Google op basis van Android besturingssysteem voor mobiele wint aan populariteit deze dagen over de hele wereld. Het Android besturingssysteem is erkend over de hele wereld voor de toepassingen markt en zijn Google aangedreven toepassingen. Mobile bedrijven die samenwerken met Google hebben voor de software ondersteuning ervaren groei in hun bedrijf door een sterke toename in de verkoop. Klanten over de hele wereld eisen Android gebaseerde mobiele telefoons voor een betere connectiviteit en social networking ervaring.

Een andere factor die bijdraagt ??aan de groei van de Android Market is de android sociale netwerk waarin niet alleen grote social networking websites als Facebook, Twitter, Myspace, etc, maar ook nieuwere Android gebaseerde social networking-toepassingen. Bovendien is de belangrijkste factor die verantwoordelijk is voor de groei android is de beschikbaarheid van de meest gebruikte toepassingen vrij van kosten. Ja, Google Android gebaseerde biedt social networking-toepassingen zoals Facebook, Twitter, Myspace vrij van kosten, en niet alleen dat het biedt ook duizenden andere applicaties volledig gratis. Er zijn een aantal betaalde applicaties op het Android-platform, die ook een goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelheid van de Android gebaseerde mobiele telefoons wordt ervaren om veel meer dan het is andere collega's.

De Android bases smartphones zijn te hebben gebouwd in krachtige toepassingen zoals die van een muziekspeler, GPS-navigatie, voice memo's, luidspreker en nog veel meer. De Android-smartphone lijkt te doen het allemaal en dat in een bereik dat niet veel in vergelijking met zijn tegenhangers zoals Nokia of de I-phone. Het Android-platform belooft aan te bieden meer dan lakh toepassingen die gemakkelijk kan worden gedownload van de Android Market. Het merendeel van de android social networking apps zijn vrij van kosten waarvoor de gebruiker moet geef dan simpelweg zijn rekening-ID en wachtwoord voor de succesvolle download van het programma. De ervaring van deze toepassingen is als het gebruik van dezelfde applicaties op een thuis pc.

Er zijn veel nuttige toepassingen in de Android gebaseerde smart phones, waaronder volgende zijn de meest gebruikte en de besten: Facebook: Er zijn verschillende Facebook-applicaties in de Android Market, ook die officieel vrijgegeven door de Facebook-team. Deze applicaties maken je het gevoel alsof je bent ingelogd op uw computer en geven u een geweldige ervaring.

Twitter: Er zijn vele twitter apps in de Android Market, waaronder de meest bekende is "Twidroid" dat is een gratis en een betaalde applicatie. Met behulp van deze applicatie kunt u eenvoudig tweet en deel uw mening en ideeën met de wereld te delen.

No comments:

Post a Comment