Tuesday, January 1, 2013

Android 3.0 Vs.Ipad 2

Android 3.0 Vs.Ipad 2

Pad oorlogen zijn het opwarmen. Vandaag Apple is het hosten van een evenement in San Francisco waar ze gekletst te worden onthult de nieuwe iPad 2. Google onthulde de nieuwe Honeycomb (Android 3.0) vorige maand. En de race is on! Er zijn vele Android gebaseerde tablets debuteert dit jaar. Zullen zij in staat zijn om te concurreren met de nieuwe iPad 2?

Android 3.0 vs iPad 2

HP onthulde hun nieuwe TouchPad vandaag in San Francisco ook. Volgens ZDNet, bij Hewlett-Packards evenement in San Francisco vandaag, Senior Vice President en GM Jon Rubinstein pronkt met de Companys langverwachte tablet. Running WebOS, het touchpad is voorzien van een 9,7-inch scherm en is ontworpen om te werken in combinatie met de Companys WebOS-gebaseerde smartphones. Uiteraard is dit evenement is gemaakt om samen te vallen met appels evenement en weg te nemen een deel van de schijnwerpers van de nieuwe iPad 2.

We zijn nog steeds speculeren op de functies voor de nieuwe iPad 2. De nieuwe HP TouchPad is biedt vele opties die de iPad 2 gewoon hebben. De belangrijkste component die ontbreekt in de iPad 2 is Adobe Flash. Apple en Adobe dont goed samen te spelen. Dit kan een probleem zijn als het gaat om het bekijken van websites op de iPad. HP's nieuwe speeltje heeft Adobe Flash en wordt geleverd met QuickOffice, waardoor u de mogelijkheid om toegang te krijgen en te bewerken Microsoft Office-documenten. Het is compatibel met DropBox en Box.net en natuurlijk Google Docs.

Wat is er nodig voor de Android Honeycomb te concurreren met de iPad 2? De experts van Light Reading Mobile hebben gepost hun mening over wat het zal duren. Ze zeggen dat het grootste ding gaan voor de Android systemen is dat er potentieel tot een 100 verschillende tabletten op basis van het Android OS te zijn, met wisselende prijzen, grootte en functionaliteit. Apple zal slechts 2 toestellen om hun merk te dragen. Naast de verschillende apparaten wordt de Androids iets meer nodig. Light Reading Mobile suggereert dat de Androids moet alle Gs (3G, 4G en Wi-Fi). Zij zullen moeten aan de vervoerders niet ondersteunende Apple (zoals Sprint en T-Mobile) te raken. Natuurlijk moeten ze spelen op het feit dat ze Adobe Flash omvatten. En een van de beste suggesties Light Reading Mobile heeft gemaakt, is dat de Android moet omvatten meer poorten. Zware Lezingen Ayvazian zegt Android-tablets moet ook extra standaard poorten zoals USB, DVI en HDMI, en een SD-kaartsleuf.

Zal ofwel de iPad 2 of de Honingraat tabletten onder meer worden gebruikt als een mobiele telefoon? Dean Bubley, oprichter, Disruptive Analysis Ltd voegt daaraan toe: Een goede telefonie ervaring, hetzij met een headset of met behulp van de tablet met een stand als een pseudo vaste telefoon, goed geïmplementeerd SMS en MMS, NFC-lezer en open API's voor ontwikkelaars en eenvoudige ondersteuning van USB 3G dongle modems.

Ik wil een nieuwe Android-tablet. Hoe zit het met jou? Houdt u uit voor een iPad, misschien versie 3, of bent u een Google-based user? En dan is er het gerucht van de nieuwe Amazon Kindle Android. Zo veel keuzes die een beroep op u?

No comments:

Post a Comment