Sunday, January 13, 2013

Android Calendar Sync houdt je op tijd

Android Calendar Sync houdt je op tijd

Terwijl de tablet-pc was oorspronkelijk bedoeld als een consument apparaat, heeft het gevonden in toenemende mate een grotere acceptatie in het bedrijfsleven en enterprise kringen. En met die acceptatie komt de noodzaak van een grotere integratie in de dingen zoals hosted exchange e-mail en de grotere Exchange ActiveSync-omgeving. Het vraagt ??ook om meer en gemakkelijker toegang tot de productiviteit apps, met inbegrip van een kalender die altijd up-to-date en vers gesynchroniseerd.

Gelukkig, de ontluikende markt van Android-tablets hebben al deze dingen. Google heeft actief en bouwt zijn Android mobiele besturingssysteem is in de afgelopen jaren en heeft zijn integratie met Exchange ActiveSync met elke opeenvolgende release. Dit harde werk zijn vruchten afgeworpen met de meest recente versie, Android 2.2 "Froyo" in dat alle ActiveSync-account aspecten zijn geïntegreerd en naadloos gesynchroniseerd - inclusief de agenda, contacten en e-mail. Google heeft zelfs opgenomen voor een eenvoudige setup-wizard, zodat elke instelling kan worden gewijzigd met gemak.

Terwijl hosted exchange e-mail is altijd al relatief eenvoudig op Android, het nieuwe planningsmogelijkheden zijn een zegen voor het besturingssysteem en een indicatie dat Google is klaar en bereid om zaken te doen met mensen uit het bedrijfsleven. Op nieuw uitgebrachte vlaggenschip tablet van Samsung-apparaat, de Galaxy Tab genoemd, is een full-scale (en full-screen) kalender applicatie op voorwaarde dat trekt alle agenda-gegevens van uw Exchange ActiveSync-account. Deze gegevens kunnen vervolgens worden bekeken op een aantal manieren, van een dagelijkse agenda aan een vijfdaagse of zelfs dertig-agenda.

De Galaxy Tab, net als zijn Android-tablet concurrenten van Acer en andere bedrijven, kunnen ook aan herinneren van belangrijke evenementen, hetzij via de Android-tablet e-mailtoepassing of via on-screen meldingen in handige notificatiebalk van Android. Omdat Android tablet e-mail en de agenda-applicatie te integreren zo strak kunnen events worden doorgestuurd naar e-mail contacten of automatisch toegevoegd aan de groep kalenders. En, Android ondersteuning van push synchronisatie betekent dat eventuele wijzigingen in de kalender op een Android-tablet onmiddellijk gesynchroniseerd met de cloud en weergegeven in uw Exchange-agenda en op andere apparaten instellen om te synchroniseren met uw Exchange ActiveSync-account.

Simpel gezegd, het bezitten van een Android-tablet is een makkelijke manier om uw agenda mee te nemen te allen tijde. Als een nadeel bestaat in Android's agenda een Exchange-synchronisatie, is dat het volledig alle excuses elimineert voor het tonen van te laat voor een vergadering, voetbalwedstrijd of diner. Met push synchronisatie, e-mail herinneringen, en on-screen meldingen (met alarm geluiden), Android heeft een goede baan van het houden van de dag beweegt in een tijdig, naadloze manier.

No comments:

Post a Comment