Wednesday, January 9, 2013

Android Application Development Resultaten In Geweldige Apps

Android Application Development Resultaten In Geweldige Apps

Android, een besturingssysteem (Operating System) voor mobiele van Google, werd oorspronkelijk ontwikkeld door een bedrijf genaamd Android Inc, dat door Google gekocht in het jaar 2005. Functies als snel bladeren, multi-tasking, de nieuwste Google apps, en snel delen van uw Android-apparaat te maken dan slim.

Een Android apps-ontwikkelaar houden om te experimenteren met zijn creatieve ideeën en ontwikkelen fantastische apps. Dankzij het open source karakter van Google's OS, de meeste van de goede dingen op Android is beschikbaar zonder kosten.

Hier is een lijst van een aantal essentiële Android apps, die je moet installeren:

1. Seesmic

Twitter is begonnen met haar eigen merk applicatie onlangs, maar we kunnen nog steeds vasthouden aan Seesmic. Het is een krachtig en eenvoudig app om onze sociale netwerken te beheren. We kunnen delen foto's en video's via Lockerz, Yfrog of YouTube. Je zal een update niet te missen met de hulp van Widget. Met een professioneel ontwerp en meerdere accounts ondersteuning, het is een van de mooiste voorbeeld van Android applicatie-ontwikkeling.

2. Facebook voor Android

U kunt contact opnemen met uw vrienden door middel van deze applicatie. Blijf op de hoogte met foto's van vrienden en status updates, het opzoeken van een telefoonnummer, een foto uploaden en nog veel meer, direct vanaf je Android toestel. De app wordt bijgewerkt met een Postvak ondersteuning die gebruikers in staat om te communiceren in real time.

3. ASTRO File Manager

Organiseer uw video's, foto's, muziek en andere bestanden met ASTRO File Manager. Het is een van de meest gedownloade Android app. Het is als Mac's Finder of Windows Verkenner voor uw smartphone of tablet, die het surfen gemakkelijk. Het biedt ook de functionaliteiten om te stoppen met de processen die levensduur van de batterij en de back-up apps branden in het geval u of verliest uw set.

4. Google Maps Navigatie

Dit is een van de beste aanvulling op Android applicatie-ontwikkeling en een must-get app. Download deze nieuwste versie van Google Maps, en vind gedetailleerde kaarten met 3D-gebouwen. Men kan krijgen fietsen, autorijden en wandelroute, live verkeersinformatie en een overdekt kaarten om hotels, winkelcentra en luchthavens te selecteren.

Afgezien van al deze toepassingen, zijn er weinig nieuwe toevoegingen aan de Android wereld. Dit zijn Android Developers, Google Play, en Adobe Reader app voor Android. De eerste is een Google-pagina, waar een kan spotten en praten over de nieuwste releases, ontwerpen en ontwikkelen tips. Google Play is een geïntegreerde bestemming voor boeken, muziek, films en apps.

De laatste een is Adobe Reader app voor Android-apparaten. Het biedt de functionaliteit om documenten te ondertekenen door met uw handtekening op het touchscreen van uw mobiele telefoon. De technologie die gebruikt wordt achter deze update is Adobe EchoSign.

Er zijn tal van applicaties zoals Evernote, Winamp, Google Googles, Google Sky Map en nog veel meer kan men genieten.

No comments:

Post a Comment